Bookbound Brigade bevestigd – Komt in 2019

Bookbound Brigade bevestigd – Komt in 2019

Intragames heeft bevestigd dat Bookbound Brigade later in 2019 naar Nintendo Switch gaat.

De Metroidvania-platformer ziet spelers een groep verhalenboekpersonages besturen, zoals Sun Wukong, Robin Hood en meer om de wereld te redden van een grote ramp!

video

Over Bookbound Brigade

Bookbound Brigade wordt later dit jaar uitgebracht op Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc, en kan worden gespeeld op Gamescom, Keulen, van 20 tot 22 augustus.

Bookbound Brigade gaat over het verslaan van historische en literaire personages die je op school hebt bestudeerd door een droomteam van echte en fictieve helden te leiden door een 2D side-scrolling platform-avontuur.

Er zijn dracula, koning Arthur, koningin Victoria, Nikola Tesla, Cassandra, Dorothy Gale, Sun Wukong de Monkey King en Robin Hood voor nodig om een ​​wereld in chaos na de diefstal van het ‘Book of Books’ samen te stellen en te wreken, een volume dat elk werk van fictie en non-fictie ooit geschreven omvat.

Spelkenmerken:

  • Verken, vecht, volg je vaardigheden, vergroot je vaardigheden en pak uitdagende missies en puzzels aan, net als in elk Metroidvania-spel dat zijn naam waardig is, maar bereid je voor op een draai …
  • Er is geen enkele held in Bookbound Brigade: je speelt als een groep unieke personages, elk met hun eigen eigenschappen en vaardigheden, die in formatie bewegen en als één vechten.
  • Alle personages, zowel spelende als niet-spelende, zijn afkomstig uit de pagina’s van geschiedenis en literatuur, dus verwacht enkele bekende en minder bekende gezichten te ontmoeten!
  • De onderscheidende handgetekende visuals, geïnspireerd door boekillustraties van alle tijden, dwalen ver af van de pixelkunst die het Metroidvania-genre domineert.

Bookbound Brigade wordt later dit jaar digitaal uitgebracht op Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc.

Ad