Borderlands 2 stabiliteit patch

Borderlands 2 stabiliteit patch

Borderlands 2-spelers op de Nintendo Switch hebben hun aankoop mogelijk vastgehouden, omdat deze bekend staat om zijn crashes.

Gearbox Software , ontwikkelaars achter de serie hebben een patch uitgebracht die specifiek de gerapporteerde stabiliteitsproblemen op de Nintendo Switch aanpakt.

Het team bedankt Nintendo Switch-eigenaren van de game voor hun geduld terwijl ze aan de oplossing hebben gewerkt.

Over Borderlands 2

In Borderlands 2 speel je als een van de zes kluisjagers die Pandora proberen te bevrijden van het kwaadaardige meesterbrein en de CEO van het bedrijf Handsome Jack. Maak nieuwe vrienden, bewap ze met een baziljoen wapens en vecht samen met hen in een meedogenloze zoektocht naar wraak en verlossing.

Een nieuw tijdperk van schieten en buit staat op het punt te beginnen. Speel als een van de vier nieuwe kluisjagers die het opnemen tegen een enorme nieuwe wereld van wezens, psychos en het kwaadaardige meesterbrein Handsome Jack. Maak nieuwe vrienden, bewapen ze met een baziljoen wapens en vecht samen met hen in coöp voor 4 spelers op een meedogenloze zoektocht naar wraak en verlossing op de onontdekte en onvoorspelbare levende planeet.

Belangrijkste kenmerken:

Gloednieuwe personages en gloednieuwe klassen: vier geheel nieuwe speelbare klassen, waaronder de Siren, de Commando, de Gunzerker en de Assassin. Kruip in de huid van de Gunzerker, wiens uiterst dodelijke vaardigheden hem in staat stellen om twee wapens uit het spel dubbel te gebruiken. Niet alleen dat, je bouwt voort op die vaardigheid om meer dingen te doen met twee wapens dan je ooit voor mogelijk had gehouden. Dubbele machinegeweren? Stoer. Dubbele raketwerpers? Natuurlijk! Dual Sniper Rifles? Zeker, als dat jouw ding is! Wil je andere stijlen proberen? Tactischer misschien? Er zijn meerdere klassen om uit te kiezen!

Dynamische coöp online en LAN: deel je avonturen met vrienden, zowel online als via LAN. Borderlands 2 heeft een naadloos systeem waarmee je een campagne kunt in- en uitschakelen zonder ooit de game opnieuw te hoeven starten. Bovendien kun je zelfs je nieuwe uitrusting van elk spel naar elk ander spel brengen!

World Connected Story: vind jezelf voor dood achtergelaten in de bevroren toendra van Pandora terwijl je aan je zoektocht naar wraak en verlossing begint. Leg het kwaad rond de Hyperion Corporation bloot en neem het op tegen de dader van een universeel groots bedrog – de snode Hyperion-CEO, Handsome Jack. (Oh, ook: hij heeft de eer gestolen voor het openen van de kluis.)

87 Bazillion … Alles: Naast het nieuwe wapensysteem zul je verlangen naar procedureel gegenereerde schilden, granaten, relikwieën, klasse-mods en nog veel, veel meer. En je dacht dat de originele Borderlands een hoop buit hadden!

Gloednieuwe omgevingen op Pandora: jaag door geheel nieuwe gebieden van Pandora die levendiger zijn dan ooit! Van de arctische toendra, door de gevaarlijke graslanden, langs de mysterieuze corrosieve grotten tot daarbuiten, je zult bij elke bocht verrast worden door de onvoorspelbare wereld van Pandora!

Gloednieuwe vijanden: in Borderlands 2 zijn er een hele reeks nieuwe vijanden om je te vermoorden. vijanden in Borderlands 2.