Borderlands 3 beoordeeld in Europa

Borderlands 3 beoordeeld in Europa

Borderlands 3 heeft veel verschillende beoordelingen gekregen op de officiële site van PEGI, wat aangeeft dat het binnenkort naar de Nintendo Switch zou kunnen komen. Er zijn afzonderlijke beoordelingen voor al het DLC-materiaal van Borderlands 3, inclusief de Director’s Cut, Designer’s Cut en Moxxi’s Heist of the Handsome Jackpot, naast een beoordeling voor de originele game.

Borderlands 3 werd gelanceerd in 2019 en was destijds beschikbaar op de meeste moderne platforms. Gezien het feit dat de drie eerdere grote Borderlands-games, evenals beide Tales from the Borderlands-games, allemaal op de Switch zijn uitgebracht, is het geen verrassing dat Borderlands 3 op de een of andere manier op het apparaat zal verschijnen.

Over Borderlands 3

De klassieke shooter-looter keert terug met een hele reeks nieuwe wapens en een gloednieuw avontuur vol chaos! Baan je een weg door nieuwe omgevingen en vijanden als een van de vier geheel nieuwe Vault Hunters – de grootste schatzoekende badasses van de Borderlands, elk met hun eigen vaardigheden, krachten en aanpassingsmogelijkheden. Speel alleen of met vrienden om gekke tegenstanders te verslaan, veel rijkdommen te vergaren en je huis te beschermen tegen de meest dodelijke sekteleiders van het heelal.

SPANNINGSRIT AANGEVOERD DOOR MAYHEM

Houd de fanatieke Calypso Twins tegen om de bandietenstammen te verenigen en de ultieme macht van de kosmos te verwerven. Alleen jij, een adrenalinejunkie Vault Hunter, met het arsenaal en de vrienden om ze neer te halen.

JOUW SPEELSTIJL, JOUW VAULT JAGER

Word een van de vier opmerkelijke Vault Hunters, elk met zijn eigen vaardigheden, speelstijlen, vaardigheidsbomen en aanpassingsmogelijkheden. Alle Vault Hunters zijn in hun eentje in staat tot ongelooflijke chaos, maar als ze samenwerken, zijn ze niet te stoppen.

BEVEILIGEN, LADEN EN BUITEN

Met zoveel vuurwapens en gadgets om uit te kiezen, is elk gevecht een kans om nieuwe uitrusting te krijgen. Zelfrijdende kogelschilden op vuurwapens? Controleren. Geweren die uitbarsten in vuurspuwende vulkanen? Duidelijk. Geweren met benen die tegenstanders achtervolgen terwijl ze beledigingen uiten? Ja, die heb ik ook.

NIEUWE GEBIEDEN

Verken andere planeten buiten Pandora, elk met zijn eigen specifieke omgeving om te verkennen en vijanden om te verslaan. Vecht je een weg door gevaarlijke woestijnen, baan je een weg door door oorlog verscheurde stadsgezichten en overwin onder andere verraderlijke baaien!

SNELLE EN GEMAKKELIJKE SAMENWERKINGSACTIE

Met online coöp kun je op elk moment met iedereen spelen, ongeacht je niveau of missievoortgang.