Borderlands 3: Director’s Cut beoordeeld

Borderlands 3: Director’s Cut beoordeeld

2K Games lijkt bezig te zijn geweest met het ontwikkelen van de nieuwste aflevering van de Borderlands-franchise voor de Nintendo Switch, aangezien de game is beoordeeld door PEGI.

Borderlands 3: Director’s Cut is een nieuwere versie van het origineel met nieuwe kaarten en missies en alle originele downloadbare content. Het is niet duidelijk of de game op dit moment native zal draaien op de Nintendo Switch of in plaats daarvan een cloudgame zal zijn, aangezien dat het meest waarschijnlijk lijkt.

video
play-rounded-fill

Let op : Xbox-trailer

Over Borderlands 3: Director’s Cut

Borderlands 3 wordt nog groter met de Director’s Cut-add-on, met een ontmoeting met een raid-baas, extra verhaalmissies, extra’s achter de schermen en drie sets verzamelobjecten met een thema!

Test je moed tegen de meest angstaanjagende van alle Varkids. Haar naam is lang gefluisterd in een met bloed doordrenkte legende; nu is Hemovorous the Invincible ontwaakt. Deze kolossale raid-baas heeft haar hol op Pandora gemaakt, en alleen de felste jagers op groot wild hebben een kans om haar chitineuze kont te schoppen in de jacht op buit van het hoogste niveau. Het is beter om wat vrienden mee te nemen naar dit gevecht en bereid je voor om in Varkid lef te koeken – het wordt rommelig!

Ondertussen is Ava ervan overtuigd dat ze een voorsprong heeft op een aantal mogelijk bovennatuurlijke slachtingen en heeft ze besloten haar bevindingen te documenteren in geserialiseerde podcast-vorm. Beschouw jezelf als haar gewapende co-host terwijl je vreemde gebeurtenissen op Pandora, Promethea, Eden-6 en Nekrotafeyo onderzoekt op zoek naar antwoorden (en buit) met behulp van een aantal bekende gezichten.

In de Director’s Cut kunnen Vault Hunters de melkweg doorzoeken om een ​​reeks moorden op te lossen, buit scoren met drie nieuwe Vault Cards en genieten van nooit eerder vertoonde inzichten in de ontwikkeling van Borderlands 3. Je kunt ook Borderlands 3’s bekijken. begin, bloopers en cut-inhoud met een compilatie van selecties achter de schermen. En dat is niet alles! Je kunt ook een galerie verkennen vol concept art, storyboards, verloren kaarten en beeldmateriaal van Borderlands 3 tijdens de ontwikkeling ervan.

Inbegrepen in de Director’s Cut zijn drie Vault Cards, die je ticket vormen voor aankomende bundels met themabuit! Zodra de kluiskaarten zijn vrijgegeven, kunnen ze worden geactiveerd en in niveau worden gebracht om een ​​groot aantal cosmetica en een aantal uiterst krachtige uitrusting te ontgrendelen. De eerste Vault Card zal debuteren met de lancering van Director’s Cut, met items ter ere van enkele van de meest geliefde gevallen helden van Borderlands. Als er meerdere kluiskaarten beschikbaar zijn, heeft u de mogelijkheid om te selecteren welke u actief wilt zijn.

Wat is er nieuw

  • Ga de strijd aan met Hemovorous the Invincible, een gigantische Varkid-raid-baas die een aantal van de beste buit in het spel laat vallen (op voorwaarde dat je haar daadwerkelijk kunt doden)
  • Bezoek nieuwe locaties op meerdere planeten om een ​​reeks schijnbaar paranormale moorden te onderzoeken en Ava te helpen bij het lanceren van haar Mysteriouslier-podcast
  • Geniet van een verzameling achter de schermen inhoud van de ontwikkeling van Borderlands 3, inclusief concept art, storyboards, clips en meer
  • Baan je een weg door drie kluiskaarten met buit met een thema en krachtige uitrusting! Verzamel tonnen toegevoegde cosmetica, waaronder nieuwe Vault Hunter Heads en Skins, wapenskins en snuisterijen, levendige emotes, ECHO Device-skins en kamerdecoraties om trots tentoon te stellen aan boord van Sanctuary III.
Ad