Borderlands 3 Ultimate Edition: lancering en opslagverrassing

Borderlands 3 Ultimate Edition: lancering en opslagverrassing

Samenvatting:

De langverwachte Borderlands 3 Ultimate Edition is geland op de Nintendo Switch en fans kunnen niet wachten om er doorheen te gaan. Er wacht echter een verrassende wending, aangezien de fysieke editie slechts 23,5 GB microSD-kaartruimte in beslag neemt. We duiken in de opwinding rond de lancering, ontdekken de opslaguitdaging, verkennen de inhoud van de fysieke editie en bespreken waar je deze in handen kunt krijgen. Ga met ons mee terwijl we ons voorbereiden op het Borderlands-avontuur op de Switch!


Borderlands 3 Ultimate Edition is gelanceerd

De gamingwereld bruist van opwinding nu het nieuwste deel in de Borderlands-serie, Borderlands 3 Ultimate Edition, zijn debuut zal maken op de Nintendo Switch. Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar dit moment, en nu is het eindelijk zover. Terwijl gamers zich echter opmaken voor een nieuwe epische reis in het Borderlands-universum, is er een verrassende wending die velen heeft verrast: de flinke hoeveelheid opslagruimte die nodig is voor de fysieke editie.

Vooruitblikkend op Borderlands 3 Ultimate Edition

Borderlands heeft een toegewijde fanbase die zich uitstrekt over verschillende platforms, en de komst van Borderlands 3 Ultimate Edition op de Nintendo Switch werd met hoge verwachtingen ontvangen. De mix van humor, actie en boeiende verhalen heeft van Borderlands een geliefde franchise gemaakt, en het vooruitzicht om die ervaring onderweg mee te nemen met de Switch doet spelers de dagen aftellen.

De ruimtevereiste voor de MicroSD-kaart

Hoewel de opwinding voelbaar is, is er één aspect van Borderlands 3 Ultimate Edition dat de wenkbrauwen doet fronsen: de vereiste opslagruimte. De fysieke editie van de game, zoals aangegeven op de achterkant van de doos, vereist een kolossale 62 GB vrije ruimte op je MicroSD-kaart. Door deze onthulling vroegen velen zich af hoe een fysieke editie zo’n substantiële hoeveelheid digitale opslag zou kunnen vereisen.

Wat zit er in de fysieke versie

Laten we, om deze opslaguitdaging beter te begrijpen, eens nader bekijken wat de fysieke editie van Borderlands 3 Ultimate Edition te bieden heeft. Deze editie bundelt niet alleen het hoofdspel, maar ook de uitbreidingen, seizoenspassen 1 en 2 en luxe bonusinhoud. Het is een uitgebreid pakket dat uren aan gameplay en inhoud belooft om te ontdekken.

De grote verrassing van de downloadgrootte

De toevoeging van uitbreidingen en bonusinhoud is ongetwijfeld een zegen voor spelers, maar draagt ​​ook bij aan de aanzienlijke vereiste downloadgrootte. In een wereld waar fysieke edities vaak gewild zijn vanwege hun gemak en het vermijden van grote downloads, roept de vereiste van 62 GB voor de fysieke versie van Borderlands 3 Ultimate Edition in dit geval vragen op over de bruikbaarheid van het fysieke formaat.

Hoewel dit op de doos staat, kwam het team naar buiten om dit te corrigeren;

We zien technisch onjuiste berichten dat de bestandsgrootte van Borderlands 3 Ultimate Edition op Switch 62 GB bedraagt. De werkelijke bestandsgrootte is 23,5 GB. We moesten tijdens het inpakken een bestandsgrootte opgeven, maar bleven werken aan de optimalisatie ervan. Exacte uitsplitsing:

Totaal: 23,5 GB, basisspel: 8,5 GB, DLC: 15 GB

Beschikbaarheid bij retailers en Nintendo eShop

Nu je je bewust bent van de opslaguitdaging, vraag je je misschien af ​​waar je Borderlands 3 Ultimate Edition voor de Nintendo Switch kunt bemachtigen. Het goede nieuws is dat de game zowel bij retailers als in de Nintendo eShop verkrijgbaar zal zijn. Of je nu de voorkeur geeft aan een fysieke kopie of het gemak van een digitale download, je hebt keuzemogelijkheden als het gaat om het aanschaffen van de game.

Conclusie

Borderlands 3 Ultimate Edition op de Nintendo Switch wordt een spannende toevoeging aan de franchise. De forse opslagvereiste van 62 GB voor de fysieke editie is echter een verrassende wending. Gamers moeten ervoor zorgen dat ze voldoende ruimte op hun MicroSD-kaarten hebben om optimaal van de game te kunnen genieten. Met uitbreidingen, seizoenspassen en luxe content belooft het een epische Borderlands-ervaring. Of je het nu in een winkel of in de Nintendo eShop koopt, bereid je voor op een avontuur waarin je urenlang ondergedompeld blijft.

Veelgestelde vragen
  • V: Wat is de releasedatum voor Borderlands 3 Ultimate Edition op Nintendo Switch?
    • A: Borderlands 3 Ultimate Edition is gelanceerd.
  • V: Wat zit er in de fysieke editie van Borderlands 3 Ultimate Edition?
    • A: De fysieke editie bevat het hoofdspel, uitbreidingen, seizoenspassen 1 en 2 en luxe bonusinhoud.
  • V: Hoeveel ruimte heeft Borderlands 3 Ultimate Edition nodig op een MicroSD-kaart?
    • A: Borderlands 3 Ultimate Edition vereist 23,5 GB vrije ruimte op uw MicroSD-kaart.
  • V: Kan ik Borderlands 3 Ultimate Edition downloaden in plaats van de fysieke editie te krijgen?
    • A: Ja, het zal ook beschikbaar zijn in de Nintendo eShop.
  • V: Waar kan ik Borderlands 3 Ultimate Edition voor Nintendo Switch kopen?
    • A: Je kunt het bij verschillende winkels vinden of kopen in de Nintendo eShop.