Bound by Blades aangekondigd

Bound by Blades aangekondigd

Uitgever Assemble Entertainment en ontwikkelaar Zeth hebben aangekondigd dat actie-RPG Bound by Blades naar Nintendo Switch komt. De release staat gepland voor het vierde kwartaal van 2022.

Bound by Blades is een boss-rush RPG met de nadruk op moeilijk vechten en knutselen. De spelers reizen door het mystieke rijk van Ashmyr, een voorheen welvarend koninkrijk dat nu wordt overspoeld door de meedogenloze vijanden Ilcyon.

video
play-rounded-fill

Over Bound by Blades

De fundamentele gameplay van Bound by Blades bestaat uit het doden van bazen, het verzamelen van hun overblijfselen en het maken van uitrusting. Bound by Blades biedt een aangename, vriendelijke en meer ontspannen ervaring voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het boss-rush-mechanisme met een overvloed aan charmante en knuffelige RPG-elementen. Bound by Blades, het passieproject van de eenzame ontwikkelaar Zeth, probeert een veel welkomere introductie te geven tot boss-rush-games.

Volg de jonge Bound op hun reis in Ashmyr om meer te weten te komen over de oorsprong van de slechte Ilcyon en andere raadselachtige wezens, verteld in een boeiende grafische stijl van een digitaal schetsboek.

Belangrijkste kenmerken

  • Beast Slayer: Versla enorme wezens in riskante gevechten en bestudeer hun strategieën om te zegevieren. Verzamel hun overblijfselen en gebruik ze om een ​​mooie nieuwe uitrusting te maken!
  • Bound By Blades is gemaakt voor spelers van alle niveaus, waardoor elke onverschrokken ziel aan deze gevaarlijke reis kan beginnen. Gebruik een verscheidenheid aan technieken, waaronder snelle en krachtige aanvallen, combo’s en unieke combo-afmakers.
  • Met de coöpmodus voor twee spelers kunnen jij en een reizende partner samen vijanden in Ashmyr doden.
  • Kies je vechter: in Bound by Blades is er geen “one-size-fits-all” speelstijl. Als je dit herkent, kun je kiezen en wisselen tussen de drie hoofdpersonages van het spel, Teo de Kuza-kat, Guren het Fangorian-konijn en Kota de Oxbourne-os, elk met hun eigen specifieke gevechtstactieken en uitrusting.
Ad