Bowser’s Fury gaat los In Super Mario 3D World + Bowser’s Fury Trailer

Bowser’s Fury gaat los In Super Mario 3D World + Bowser’s Fury Trailer

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury komt binnenkort naar de Nintendo Switch. Details over de aanvullende inhoud van ‘Bowser’s Fury’ waren een beetje schaars.

Maar Nintendo heeft een nieuwe trailer van 2 minuten uitgebracht voor de verbeterde port die nogal wat details onthulde;

video
play-rounded-fill

Over Bowser’s Fury

Bowser is gigantisch geworden en heeft alle controle verloren! Bundel je krachten met Bowser Jr. om zijn grote slechte vader te stoppen in het Bowser’s Fury-avontuur, dat deel uitmaakt van het spel Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

Is Mario net Super Saiyan Kitty Mario geworden? Whahaha … ok.

Over Super Mario 3D World

Ga met Mario, Luigi, Princess Peach en Toad op een zoektocht om het Sprixie-koninkrijk te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, dat op de Nintendo Switch springt! Bowser heeft de Sprixie-prinses ontvoerd en het is aan onze helden om haar te redden!

Klauter over muren en krab je vijanden met de Super Bell, kloon jezelf met de Double Cherry of gooi de Cannon Box op je hoofd en vuur projectielen af ​​op je vijanden. Deze verbeterde versie van Super Mario 3D World wordt ook geleverd met gameplay-verbeteringen, zoals een hogere loopsnelheid voor alle personages en de mogelijkheid om hoger te klimmen tijdens het gebruik van de Super Bell. Je kunt zelfs spelen met gyroscontroles!

Naast lokaal coöpspel met maximaal drie vrienden, kunnen spelers nu genieten van online multiplayer-chaos!

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury wordt op 12 februari 2021 gelanceerd, alleen voor Nintendo Switch.

Ad