Boxing Champs – Eerste 10 Minuten

Boxing Champs – Eerste 10 Minuten

Ben je op zoek naar wat bloedstollende, handschoen smakkende actie op Nintendo Switch? Dankzij ContraNetwork hebben we nu een korte 10 minuten durende blik op Boxing Champs.

video
play-rounded-fill

Pas je eigen boks rookie aan en werk je een weg omhoog door de gelederen van 4 kampioentoernooien!

Over Boxing Champs

Meer dan alleen een boks-game, Boxing Champs combineert snelle en leuke top-down arcade-afbeeldingen en -animaties en mengt het met gesimuleerde gameplay om het echte gevoel van boksen te geven. Voel elke stoot met volledige stootcontrole met behulp van de Rechterstick.

Begin weg te slingeren en daag vrienden in multiplayer uit, of maak geschiedenis door in beroepsmodus hogerop te komen en de onbetwiste wereldkampioen te worden. Maak de jab van buitenaf en gooi combinaties, of kruip erin en vecht weg met haken en uppercuts. Vang de geest van het boksen en gooi het uit de ring.

  • Single player of multiplayer, neem het op tegen de AI of daag vrienden uit voor alle titelriemen. Vecht in Las Vegas, New York, Los Angeles, de Downtown Gym of de Boxing Champs Arena.
  • Maak een bokser: creëer je eigen boxers, met meer dan 70 kapsels, verander de haarkleur, lichaamskleur, lichaamstype, handschoenen, shorts en boxerstatistieken. De mogelijkheden zijn eindeloos! Er zijn 30 Boxers vooraf opgenomen in de selectie.
  • Carrièremodus: maak je jager en ga met je trainer hogerop in de wereldranglijst, er zijn 4 verschillende kampioenen, maak de chaos schoon en win alle vier de riemen om de titels te verenigen.
  • Full Punch Control: Gebruik de linkerstok om te bewegen en de rechter joystick om te slaan met deze intuïtieve bediening voor een boksspel, voel elke stoot als je de rechterstok in de richting beweegt die je wilt stoten, met vibraties die dat extra gevoel geven wanneer je land. Voor degenen die de voorkeur geven aan knoppen, kunt u ook de knoppen gebruiken om te ponsen.

Boxing Champs raakt de Switch eShop op 20 juni 2019, voor $ 14,50 USD.

Ad