Brain Age: Nintendo Switch Training – Niet alles is compatibel met Nintendo Switch Lite

Brain Age: Nintendo Switch Training – Niet alles is compatibel met Nintendo Switch Lite

Ben je van plan een exemplaar van Brain Age: Nintendo Switch Training op te halen? Heb je ook een Nintendo Switch Lite? Lees dit dan goed.

Aangezien er een paar belangrijke punten zijn, moet u er rekening mee houden.

Wat zal er niet werken

De Nintendo Switch Lite heeft geen ingebouwde IR-camera, een paar minispellen zoals “Victory or Defeat Test”, “Finger Counting”, “Finger Gymnastics”, “Wild Bird Multiplication”, “Flag Raising” en ” Box Multiplication ”kan niet worden gespeeld op de Nintendo Switch Lite.

Over Brain Age: Nintendo Switch-training

De nieuwe Brain Age-game bevat enkele exclusieve Switch-functies, waaronder de mogelijkheid om minigames te spelen met de infraroodsensorcamera op de juiste Joy-Con-controller. Spelers kunnen spelen van steen, papier, schaar of eenvoudig rekenen door het juiste aantal vingers in het zicht van de IR-sensor te houden, zoals te zien in de aankondigingsvideo hierboven.

Klassieke Brain Age-games zullen ook deel uitmaken van het pakket, inclusief snelle wiskundige spellen en kanji-training met een stylus voor Nintendo Switch. De Switch-versie heeft ook competitieve telspellen en andere nieuwe functies, zoals een alarm om training in te plannen, op e-mail gebaseerde overzichten van training en online leaderboards.