Bramble: The Mountain King komt

Bramble: The Mountain King komt

Er is onthuld dat de sombere avonturengame Bramble: The Mountain King beschikbaar zou zijn op de Nintendo Switch. De release staat gepland voor 2023.

video
play-rounded-fill

Over Bramble: The Mountain King

Bramble: The Mountain King is een origineel verhaal dat het verhaal vertelt van de moed van een jongen in het aangezicht van kwaadaardige dieren en angstaanjagende duisternis. Het verhaal is gebaseerd op de machtige wezens en fascinerende legendes die in de Noordse mythologie voorkomen.

De game heeft enorm veel steun gekregen van spelers, waardoor het tijdens het Halloween-weekend wereldwijd de nummer 1 trending titel op YouTube is geworden. Bovendien dompelen meer spelers zich dagelijks onder in de sombere en natte wereld van Bramble via de demo.

Speel de rol van Olle, een jonge maar moedige jongen die door het lot wordt opgeroepen om op avontuur te gaan door de vreemde maar prachtige omgeving van Bramble om zijn zus te redden uit de handen van dieren.

Navigeer door een gevaarlijke omgeving vol angstaanjagende monsters en de alomtegenwoordige duisternis van het bos terwijl je overschaduwd wordt door het uitgestrekte universum dat je omringt. Tijdens een huiveringwekkend avontuur van spanning en overleving moet je bepalen wie je vrienden zijn en wie je vijanden zijn… je kunt je zus redden, maar kun je jezelf redden?

Kenmerken

Prachtige kunst die verhaalgestuurde gameplay samenvat met meeslepende filmische momenten Ontmoet mythische wezens zoals Nacken, de Skogsra, trollen, kabouters en meer Verken een uitgestrekt landschap van enorme hoogten en diepe diepten geïnspireerd door de Noordse natuur vind je zus terwijl je door de onheilspellende wereld van Bramble reist. Ontrafel duistere geheimen en ontdek wat er in de diepten van

Op de Nintendo Switch kun je Bramble: The Mountain King zowel fysiek als digitaal kopen. De prijs van de exemplaren in de doos is $ 39,99, wat overeenkomt met £ 34,99 en € 39,99. De fysieke editie zal in alle winkels te koop zijn, maar je kunt er nu al een pre-order voor plaatsen op Signature Edition Games en een speciale Skogsr-pinbadge krijgen als je een van de eerste 2000 klanten bent die dit doet.