Brave Neptunia komt

Brave Neptunia komt

De nieuwste inzending in de Neptunia-franchise komt naar de Nintendo Switch omdat Brave Neptunia onlangs werd bevestigd voor het platform. De volledige titel van het spel is behoorlijk lang en heet Brave Neptunia: Sekai Yo Uchuu Yo Katsumoku Seyo !! Ultieme RPG Sengen!!

Ja, dat is nogal de mond vol of niet?

Over Brave Neptunia

Een zelfverklaarde held en haar vrolijke metgezellen reizen de wereld rond.2D games-planar games bestaande uit pixels en illustraties. In een van de vele dimensies bestaat er een Gamindustri gebouwd op 2D-spellen.

In deze wereld geregeerd door een organisatie genaamd “zijderups”, die 2D-spellen aanbidt, maken mensen 2D-spellen en betalen ze belasting in speelcassettes.

Het gerucht gaat dat degenen die slechte games en games produceren die gebruikmaken van nieuwe technologieën, naar de proefvelden worden gestuurd, waar hun geest wordt vernietigd. In deze Gameindustri, die zo’n toekomst naar de hel verdoemt, ontwaakt een meisje dat haar herinneringen heeft verloren.

Het meisje, dat niet van rechts vertrok, ging op bevel van zijderups naar de naburige stad, maar monsters blokkeerden haar weg. Ze vocht terug met een cipressen stok die was gevallen en een prachtige overwinning had behaald.

Op dat moment wist ze het zeker. Dat ze een held is, de hoofdpersoon van deze game genaamd Neptune. De zelfverklaarde held Neptunus zal verschillende mensen ontmoeten en op reis gaan met een mysterieus boek (Histoire).

video
play-rounded-fill

Het is gepland om op 27 september in zowel Japan als Zuid-Korea te worden uitgebracht. Een release buiten deze regio’s is tot nu toe niet genoemd.

Ad