Bravely Default 2 – The Game Awards 2019 trailer – 2020 release

Bravely Default 2 – The Game Awards 2019 trailer – 2020 release

Op de Game Awards 2019 kondigde Nintendo een game aan die een beetje als een verrassing kwam. Het team achter Octopath Traveler en de Bravely-serie is terug met Bravely Default II.

De game zal “een gloednieuwe wereld, nieuwe Heroes of Light en muziek van Revo” hebben. Bravely Default II zal in 2020 exclusief op de Nintendo Switch worden uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Het team achter de Bravely-serie & Octopath Traveler komt terug met #BravelyDefault II, exclusief voor #NintendoSwitch in 2020! Verwacht een gloednieuwe wereld, nieuwe Heroes of Light en muziek van Revo in deze opvolger van de originele Bravely Default.

Over Bravely Default 2

Stap in een gloednieuwe wereld met vier gloednieuwe helden.

Een nieuwe wereld, een nieuw verhaal en geheel nieuwe Heroes of Light wachten op een originele RPG-ervaring die op het Nintendo Switch-systeem aankomt in 2020!

Deze opvolger van de originele Bravely Default-game is afkomstig van het team dat je de Bravely-serie en Octopath Traveller heeft gebracht en bevat muziek van Revo (Sound Horizon / Linked Horizon), de veelgeprezen componist van de Bravely Default-soundtrack.

  • Gloednieuwe vermelding in de Bravely-serie van Square Enix
  • Reis de wereld over op zoek naar de vier kristallen met de nieuwste versie van de dappere band die bekend staat als de helden van het licht
  • Nieuwste creatie van Team Asano, makers van de Bravely-serie en Octopath Traveler
  • Nieuwe wereld vol nieuwe personages, maar met de sfeer en opwinding waar de Bravely-serie om bekend staat
Ad