Bravely Default II – Hoofdpersonages, Battle System, Wereld en Banen

Bravely Default II – Hoofdpersonages, Battle System, Wereld en Banen

Square Enix heeft nieuwe informatie vrijgegeven over Bravely Default II, dat op weg is naar Nintendo Switch. Deze nieuwe batch informatie bevat details over de hoofdpersonages van de game, het vechtsysteem, de wereld en de banen.

Over Bravely Default II

De saga begint wanneer onze held Seth, een jonge zeeman, aanspoelt aan de oever van een van de vijf koninkrijken van Excillant. Hier ontmoet hij Gloria van Musa, een prinses die haar koninkrijk ontvluchtte toen het werd vernietigd door kwade krachten die erop uit waren de kristallen ervan te stelen.

Hij ontmoet ook Elvis en Adelle, twee reizigers die vastbesloten zijn om een ​​mysterieus en magisch boek te ontcijferen. Geleid door het lot, is het aan jou om de krachten te stoppen die deze helden en heel Excillant bedreigen.

Tekens

Seth (ingesproken door Shunsuke Takeuchi)

De hoofdpersoon. Een jonge zeeman die aanspoelt op het continent Excillant. Nadat ze Gloria hebben ontmoet, de prinses van een verwoest land dat beroofd is van zijn kristallen, gaan ze samen op reis om de kristallen te vinden.

Gloria of Musa (ingesproken door Yu Shimamura)

De prinses van Musa, een land dat waakte over de vrede van de wereld door middel van de kristallen. Maar toen de kristallen werden gestolen, was het land gedoemd te ruïneren. Nadat ze is ontsnapt en ondergedoken is gebleven, gaat ze op reis om de kristallen te herstellen.

Elvis Lazlow (ingesproken door Kazuhiko Inoue)

Een geleerde die de wereld rondreist. Hij is op zoek naar de Aserisk die nodig is om het magische boek van zijn meester te ontcijferen.

Adelle Ein (ingesproken door Yukana)

Een huurling te huur. Ze gaat op reis met Elvis als zijn bewaker, op zoek naar een magisch boek.

Wereld

Een orthodoxe evolutie van de Bravely-serie. De warme, miniatuur-tuinachtige wereld wordt nog mooier weergegeven in Bravely Default II.

Het continent van Excillant

Verschillende werelden vullen het continent Excillant, waar ons verhaal zich afspeelt. Wat staat onze helden te wachten voordat ze hun doelen willen bereiken …?

Halcionia, het land van de lentebries

Een schilderachtig land rijk aan natuur en geregeerd door koning Placido, die bekend staat als een groot soldaat. Het werd ongeveer 400 jaar geleden onafhankelijk van het land Musa in het noorden. Velen bezoeken de natie voor zijn assortiment aan lekkernijen.

Sloane, “The Blue Forest” (ingesproken door Hideyuki Tanaka)

Een man die wordt bewonderd als de grootste zwaardvechter op het continent Excillant en de trouwe bewaarder van prinses Gloria. Hij diende het land van Musa, maar ontsnapte met Gloria naar Halcionia na zijn ondergang.

Placido Halcionia (ingesproken door Kento Fujinuma)

De koning van Halcionia. Hoewel hij bekend staat als een meester in de militaire kunsten, geniet hij dankzij zijn eerlijke en rechtvaardige leiderschap zeer veel vertrouwen van de mensen van Halcionia. Hij is een vriendelijke koning die Gloria onderdak biedt nadat haar land in verval is geraakt en alles in het werk stelt om samen te werken om Musa weer op te bouwen.

Dag Rampage (ingesproken door Junichi Suwabe)

Een huurling die samenwerkt met Selene Noetic. Hoewel hij misschien een ruwe en roekeloze man is die alles doet wat nodig is voor een betaaldag, als hij eenmaal ergens van overtuigd is, is hij er hartstochtelijk vastberaden over. Hij heeft iets met Selene, maar ze valt buiten zijn klasse.

Selene Noetic (ingesproken door Tomoyo Kurosawa)

Een scherpzinnige en nuchter vrouw die samenwerkt met Dag Rampage. Ze is een doorgewinterde huursoldaat die vele slagvelden heeft overleefd en de uitslag van de Dag onder controle heeft gehouden.

Systeem

Naast een traditioneel, turn-based vechtsysteem dat banen en vaardigheden combineert, kun je genieten van innovatieve en strategische gevechten die uniek zijn voor de Bravely-serie door je beurten te besturen via het Brave and Default-systeem.

Moedig en standaard

De sleutel tot overwinning in de strijd is bepalen wanneer en of je “Brave” of “Default” moet gebruiken tijdens het beheren van de “BP” (Brave Points) waarmee je kunt handelen.

  • Door ‘Brave’ te gebruiken, kun je een voorschot krijgen op BP om tot vier opeenvolgende aanvallen uit te voeren.
  • Door ‘Standaard’ te gebruiken, kunt u bewaken terwijl u BP verkrijgt.

Jobs en mogelijkheden

Elk personage heeft een “hoofdtaak” en een “secundaire taak”. Door taken te combineren, kunt u twee vaardigheden tegelijk aan. Je kunt een allrounder maken die evenwichtig is in aanval ter verdediging, of misschien een personage dat gespecialiseerd is in magie. Jouw tactiek en hoe je elk personage ontwikkelt, is aan jou.

Combineer banen om je eigen personage te creëren.

Nieuwe banen verwerven

“Asterisk-houders” blokkeren vaak uw pad voorwaarts. Door ze te verslaan, krijg je een Asterisk waarmee je van baan kunt veranderen.

  • Door de Thief Asterisk Holder te verslaan, kun je naar de Thief job veranderen.
  • Versla Asterisk-houders om baanvaardigheden vrij te spelen.
  • Er zijn een aantal banen en u kunt nieuwe vaardigheden leren naarmate u in elke baan een hoger niveau bereikt. De vaardigheden die u in de ene baan leert, kunnen vrij worden gecombineerd met andere banen.

Hoe verder je door het verhaal komt, hoe diverser je groepsformatie zal worden.

Banen

Het uitrusten van de verschillende banen die je kunt krijgen door Asterisk Holders te verslaan, zal je statistieken, vaardigheden, wapenspecialiteit en speciale aanvallen aanzienlijk veranderen.

Freelancer
Een gemiddelde baan zonder speciale eigenschappen. Ze beschikken over vaardigheden die het avontuur zelf gemakkelijker kunnen maken en die ook dekking bieden aan de groepsleden.

Vanguard
Uitgerust met zware bepantsering en een schild, kunnen ze vijandelijke aanvallen aantrekken.

White Mage
Ze gebruiken veel magie, zoals herstel en ondersteuning, om het overlevingspercentage van de andere partijleden te vergroten.

Black Mage
Een zwarte magie-expert die met krachtige magie meerdere vijanden tegelijk kan uitroeien.

Monnik
Een aanvaller die vecht met niets anders dan hun vuisten om krachtige slagen uit te delen.

Dief
Een dief met een hoge ontwijkings- en actiesnelheid die verschillende items van vijanden kan stelen.

Ad