Bravely Default II komt op 26 februari

Bravely Default II komt op 26 februari

Nintendo en Square Enix hebben de releasedatum aangekondigd voor Bravely Default II, een exclusieve Nintendo Switch-titel. Bravely Default II wordt wereldwijd op 26 februari 2021 uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Bravely Default II

Vier helden zijn samengebracht door het lot en gaan op een geweldige reis in het prachtige en boeiende rollenspel BRAVELY DEFAULT II van SQUARE ENIX, de makers van de FINAL FANTASY-serie. In het nieuwe avontuur van de serie gaan spelers op een epische reis, bezoeken ze verbluffende locaties, ontmoeten ze intrigerende personages en vechten ze tegen gemene schurken.

Door vijanden genaamd Asterisk-dragers te verslaan, krijgen de helden Asterisks, waarmee ze van baan kunnen veranderen. Door de juiste combinatie van banen te gebruiken, kunnen spelers het tij van de strijd in hun voordeel keren.

Enkele van de banen die kunnen worden verworven, zijn onder meer de krachtige Vanguard, de White Mage, de Bard, de Beastmaster en de Gambler. Nadat in maart een demo-versie van de game live ging, verzamelden de ontwikkelaars feedback van spelers over zaken als moeilijkheidsgraad en besturing om de algehele game-ervaring te verbeteren.

video
play-rounded-fill

BRAVELY DEFAULT II wordt op 26 februari 2021 exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch.

Ad