Bravely Default II – Laatste demo beschikbaar in eShop

Bravely Default II – Laatste demo beschikbaar in eShop

Bravely Default II komt binnen een paar maanden uit op de Nintendo Switch, maar als je niet tot die tijd kunt wachten, hoef je je geen zorgen te maken. Nintendo heeft een laatste demo van de game gratis uitgebracht in de Nintendo Switch eShop.

De demo bevat het eerste hoofdhoofdstuk van de game.

Bonus

Er is ook een speciale bonus die u kunt krijgen. Als je de game downloadt voordat de game is gelanceerd, kun je 100 My Nintendo Platinum Points verdienen. Nintendo zegt dat de punten “automatisch binnen 30 dagen na het downloaden van de demo aan je account worden toegevoegd”.

Over Bravely Default II

Vier helden, vier kristallen – een legendarisch avontuur!

Ga met de Heroes of Light op hun grootse zoektocht om de balans in de wereld te herstellen in BRAVELY DEFAULT II voor Nintendo Switch!

Leid je gezelschap op een reis door vijf koninkrijken en probeer de kristallen terug te brengen naar hun rechtmatige thuis. Gebruik asterisken om banen en vaardigheden te ontgrendelen waarmee je allerlei soorten monsters kunt verslaan, en zorg ervoor dat je de commando’s Brave en Default gebruikt om de delicate balans tussen risico en beloning te beheren!

Geleid door het licht

De wereld verkeert in een crisis. Overstromingen, stijgende temperaturen, uit de hand gelopen natuur – de diefstal van de kristallen bedreigt alle levende wezens. Er is echter hoop in de vorm van de Heroes of Light: vier legendarische krijgers die de elementen weer in balans kunnen brengen.

Volg onze hoofdrolspeler Seth, evenals zijn metgezellen Gloria, Elvis en Adelle, terwijl ze door het levendige land Excillant reizen. Gebruik hun gecombineerde krachten om de duivels te verslaan die de kristallen hebben gestolen en de chaos te onderdrukken die het rijk in stukken dreigt te scheuren!

Vecht je een weg

Met zijn Brave and Default-systeem geeft BRAVELY DEFAULT II een unieke draai aan de turn-based RPG-formule door spelers all-in te laten gaan voor aanvallen ten koste van toekomstige beurten, of een verdedigende houding aan te nemen om bank draait voor later gebruik.

Er moet een evenwicht worden gevonden tussen veilig spelen of een riskantere strategie aannemen om de grote verscheidenheid aan vijanden die je tegenkomt te overwinnen.

Verzamel asterisken – magische artefacten die je groep toegang geven tot gloednieuwe banen – en pas je groep aan om het ultieme vechtteam samen te stellen. Verken de weelderige landschappen van Excillant, praat met zijn eigenzinnige inwoners en groei uit tot een echte groep helden!