Bravely Default II – Ongeveer 1 miljoen verkochte exemplaren

Bravely Default II – Ongeveer 1 miljoen verkochte exemplaren

Bravely Default II staat op het punt ook op de pc te verschijnen, maar als je een Nintendo Switch hebt, is de game sinds februari 2021 beschikbaar op de console.

Over het algemeen werd de game positief ontvangen door recensenten. In de zes maanden sinds de release van de game waren er echter weinig verkoopgegevens.

Square Enix heeft wat meer informatie gegeven over de verkoop van de game. Square Enix zei dat de game ongeveer 950.000 exemplaren heeft verkocht op de Nintendo Switch. Het is heel goed mogelijk dat, hoewel de pc-versie volgende week uitkomt, de game alleen al op de Nintendo-console meer dan 1 miljoen kan verkopen.

Niet slecht toch?

Over Bravely Default II

Vier helden, vier kristallen – één legendarisch avontuur!

Doe mee met de Heroes of Light op hun grootse zoektocht om het evenwicht in de wereld te herstellen in BRAVELY DEFAULT II voor Nintendo Switch!

Leid je gezelschap op een reis door vijf koninkrijken terwijl je probeert de Crystals terug te brengen naar hun rechtmatige thuis. Gebruik sterretjes om taken en vaardigheden te ontgrendelen waarmee je allerlei monsters kunt verslaan, en zorg ervoor dat je de commando’s Brave en Default gebruikt om de delicate balans tussen risico en beloning te beheren!

Geleid door het licht

De wereld verkeert in een crisis. Overstromingen, stijgende temperaturen, de natuur is uit de hand gelopen – de diefstal van de Crystals bedreigt alle levende wezens. Er is echter hoop in de vorm van de Heroes of Light: vier legendarische krijgers die de elementen weer in balans kunnen brengen.

Volg onze hoofdpersoon Seth, evenals zijn metgezellen Gloria, Elvis en Adelle, terwijl ze door het levendige land van Excillant reizen. Gebruik hun gecombineerde krachten om de duivels te verslaan die de kristallen hebben gestolen, en bedwing de chaos die het rijk dreigt te verscheuren!

Vecht op jouw manier

Met zijn Brave and Default-systeem geeft BRAVELY DEFAULT II een unieke draai aan de turn-based RPG-formule, door spelers in staat te stellen all-in te gaan op aanvallen ten koste van toekomstige beurten, of een verdedigende houding aan te nemen om bankwissels voor later gebruik.

Er moet een balans worden gevonden tussen op veilig spelen of een riskantere strategie volgen om de grote verscheidenheid aan vijanden die je tegenkomt te overwinnen.

Verzamel sterretjes – magische artefacten die je feest toegang geven tot gloednieuwe banen – en pas je feest aan om het ultieme vechtteam te creëren. Verken de weelderige landschappen van Excillant, praat met zijn eigenzinnige inwoners en groei uit tot een ware groep helden!