Bravely Default-ontwikkelaars hebben veel te zeggen over dit jaar

Bravely Default-ontwikkelaars hebben veel te zeggen over dit jaar

De makers van Bravely Default hebben een unieke afbeelding onthuld om het nieuwe jaar te vieren, evenals een hint naar hun toekomstige ambities.

De afbeelding is op het officiële Twitter-account van de serie geplaatst en toont personages uit zowel Bravely Default als de aanstaande Triangle Strategy. Het team heeft “veel komende releases en aankondigingen” gepland voor het jaar, volgens vertalingen van de Tweet gepubliceerd door Siliconera, en nodigt volgers uit om een ​​oogje in het zeil te houden.

Over Bravely Default II

Eén epische reis, vier helden en vier edelstenen!

In Bravely Default II voor Nintendo Switch sluit je je aan bij de Heroes of Light op hun geweldige reis om de wereldbalans te herstellen!

Terwijl je je best doet om de Crystals terug te brengen naar hun juiste thuis, neem je je bemanning mee op een reis door vijf koninkrijken. Gebruik sterretjes om beroepen en vaardigheden te ontgrendelen waarmee je het op verschillende vijanden kunt opnemen, en vergeet niet de Brave- en Default-commando’s te gebruiken om de balans tussen risico en beloning onder controle te houden!

Ad