Bravely Default series – Nieuwe ontwikkelingen kunnen tijd kosten

Bravely Default series – Nieuwe ontwikkelingen kunnen tijd kosten

Tomoya Asano, producer van de Bravely Default-serie, nam onlangs deel aan een interview met Famitsu over de toekomst van de Bravely Default-serie.

Dhr. Asano vertelde het Japanse tijdschrift dat de serie ongetwijfeld zal doorgaan omdat ze plannen hebben voor een vervolg en tot nu toe is de serie een succes geweest voor Square Enix.

De heer Asano waarschuwde echter dat fans van de serie geduld moeten hebben, aangezien de ontwikkeling van een nieuwe game ongeveer 3-4 jaar kan duren. Bravely Default II heeft bijna een miljoen exemplaren verkocht op de Nintendo Switch.

Bravely Default series producer, Tomoya Asano

Bravely Default II was well-received by fans and as a result, we’re hoping to continue the series as we feel we can pull it off once again. With that said, we’re still in the planning phase, and I suspect development will take another 3-4 years, so we’d appreciate if fans could bear with us.

Over Bravely Default II

Vier helden, vier kristallen – één legendarisch avontuur!

Doe mee met de Heroes of Light op hun grootse zoektocht om het evenwicht in de wereld te herstellen in Bravely Default II voor Nintendo Switch!

Leid je gezelschap op een reis door vijf koninkrijken terwijl je probeert de Crystals terug te brengen naar hun rechtmatige thuis. Gebruik sterretjes om taken en vaardigheden te ontgrendelen waarmee je allerlei monsters kunt verslaan, en zorg ervoor dat je de commando’s Brave en Default gebruikt om de delicate balans tussen risico en beloning te beheren!