Bravery and Greed – Launch trailer

Bravery and Greed – Launch trailer

We hebben een nieuwe video om de Nintendo Switch-release van de beat ’em up dungeon brawler Bravery and Greed te promoten. De release is afkomstig van Rekka Games en Team17, de uitgever.

video
play-rounded-fill

Over Bravery and Greed

Diep, robuust vechtsysteem: of je nu speelt als de sterke Amazone, de dappere Warrior, de snelle Rogue of de tovenaar die toverspreuken uitspreekt, elke klasse heeft een breed scala aan spectaculaire en krachtige combinatiebewegingen tot hun beschikking. Om de overhand te krijgen tegen machtigere vijanden, bazen en zelfs je vrienden, moet je pareren, ontwijken, jongleren, zone en schadelijke speciale vaardigheden gebruiken.

Bereik in PvE en PvP: neem in de Adventure-modus een verscheidenheid aan intrigerende landschappen aan terwijl je vijanden en biomen bevecht terwijl je op zoek bent naar runen naar de Sky Fortress. Bundel je krachten met teamgenoten om het op te nemen tegen de uitdagende golven van tegenstanders in de overlevingsmodus, of vereffen scores in arena-gebaseerd team en solo PvP.

Je moet naast het kiezen van een klasse ook snelle selecties maken die de vaardigheden van je personage veranderen. Je kunt vaardigheidsverbeteringen en speciale krachten verkrijgen uit vaardigheidsbomen die de elementen Chaos, Orde, Duisternis en Leven benadrukken, en een grote verscheidenheid aan itemdrops zorgt ervoor dat elke run anders en vol alternatieven lijkt.

Greed is Eternal: door te levelen met goud in Bravery and Greed, heb je voor altijd toegang tot geweldige dingen en spelveranderende augmentaties. Word rijk of ga dood door gretig geld te grijpen en kisten te plunderen, geld te stelen van teamgenoten die nieuw leven worden ingeblazen, of als eerste te haasten en rijkdom te verzamelen na een episch gevecht.

Digitale downloads van Bravery and Greed zijn beschikbaar via de Nintendo Switch eShop.

Ad