Bravery & Greed komt in November + nieuwe trailer

Bravery & Greed komt in November + nieuwe trailer

Er is een releasedatum vastgesteld voor de met schat gevulde kerker-brawler Bravery & Greed. De game zal te koop zijn op 15 november 2022, volgens de aankondiging van uitgever Team17 en ontwikkelaar Rekka Games.

Afgelopen juli was de oorspronkelijke aankondiging van Bravery & Greed voor de Nintendo Switch. Destijds was er een generiek releasevenster van 2022 voorzien.

video
play-rounded-fill

Over Bravery & Greed

Bravery & Greed, dat zijn invloed ontleent aan vintage avonturengames, laat spelers kiezen om te spelen als een van de vier klassen: een behendige Rogue, een dappere krijger, een excentrieke tovenaar of een krachtige Amazon. Er zijn veel personalisatiekeuzes beschikbaar en elke klasse heeft zijn eigen specifieke vaardigheden en krachten, waaronder afstands- of melee-aanvallen en de mogelijkheid om elementaire metgezellen te roepen om te helpen bij het vechten. De Paths of Life, Chaos, Order en Darkness zijn vier vaardigheidsbomen die respectievelijk wachten op schatzoekers en kerkers. Geen twee runs in Bravery & Greed zijn ooit hetzelfde, aangezien elk van de paden zijn unieke gameplay-veranderende krachten heeft. Deze vaardigheden variëren van het inschakelen van nieuwe talenten om te overleven en schade aan te richten tot het stimuleren van sluwheid en geldhonger.

Belangrijkste kenmerken

  • Op schattenjacht gaan voor één persoon of voor groepen: met een verscheidenheid aan PvE- en PvP-spelmodi, doe mee aan de actie met online en lokale coöperatieve gaming voor maximaal vier spelers.
  • Activeer de magie: gebruik je vermogen om te pareren, ontwijken en jongleren om schadelijke spreuken uit te spreken op machtige vijanden, bazen en zelfs onwetende vrienden.
  • Kies uit deze traditionele archetypen: kies uit vier verschillende klassen: Rogue, Warrior, Wizard en Amazon, die elk hun eigen vaardigheden en talenten hebben.
  • houd je aan je koers: er zijn vier alternatieve vaardigheidsbomen om uit te kiezen, elk met voordelen die de manier waarop het spel speelt veranderen. Echter, als een route eenmaal is gekozen, moet de speler deze volgen tot de dood.
  • Ontvang onderweg ondersteuning: spelers kunnen humanoïde en dierlijke volgelingen verzamelen die in de levels verborgen zijn om met hen te vechten en hen te begeleiden naar de prachtige rijkdom en schat die wacht.
Ad