Brawlhalla – Hellboy makeover

Brawlhalla – Hellboy makeover

Ubisoft bevestigde dat vechtgame Brawlhalla een complete Hellboy make-over zou krijgen van 10 april – 24 april. De game krijgt namelijk een UI-make-over, een Hellboy-kaart en een nieuwe ‘horde’ gamemodus.

video
play-rounded-fill

Bovendien zullen 4 nieuwe skins voor personages gebaseerd op Hellboy, Nimue, Gruagach en Ben Daimio uit de nieuwe film aan de selectie deelnemen! Zodra spelers de skins ontgrendelen, kunnen ze ze selecteren via respectievelijk de personages Cross, Dusk, Teros en Mordex.

Hellboy sluit zich aan bij Brawlhalla

Ubisoft heeft aangekondigd dat skins voor Hellboy, Nimue, Gruagach en Ben Daimio van de wereldwijde contentleader Lionsgate (NYSE: LGF.A, LGF.B) en Hellboy (Millennium Media) (2019) beschikbaar zijn op 10 april in Brawlhalla. Brawlhalla® is een gratis te spelen platform-jagersspel met meer dan 15 miljoen spelers op pc en PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, en het is ook beschikbaar op de Xbox One-familie van apparaten, waaronder Xbox One X, en de Nintendo Switch ™ systeem.

Een speciaal Hellboy-evenement in Brawlhalla van 10 tot 24 april viert de aanstaande release van Hellboy (2019), in de theaters op 12 april, met de toevoeging van de vier nieuwe skins voor personages, een nieuwe spelmodus met de naam Horde, een Hellboy-themakaart, UI overname, en meer.

Vier nieuwe Hellboy (2019) skins

  • Hellboy – as a Cross Epic Crossover Skin – “Beast of the Apocalypse or legalful King of England? Zijn bestemming wacht. “
  • Nimue – as a Dusk Epic Crossover Skin – “Deze koningin zal een nieuwe wereld creëren.”
  • Gruagach – als een Teros Crossover-huid – “Op zoek naar wraak op Hellboy, stopt hij bij niets om zijn volledige krachten terug te krijgen.”
  • Daimio – als een Mordex epische cross-over skin – “Een vloek of een krachtige zegen?”

Hellboy, Nimue en Ben Daimio skins worden geprijsd op 300 Mammoth-munten elk, terwijl Gruagach beschikbaar is voor 240 Mammoth-munten. De Hellboy (2019) skins zullen na het evenement nog steeds in de winkel worden aangeboden.

Horde: de nieuwe spelmodus Hellboy-thema

Spelers gaan samenwerken in een groep van vier om de poorten van de Grote Zaal te verdedigen tegen een leger demonen, waarbij zoveel mogelijk golven worden afgeslagen. De Horde-modus is beschikbaar als een aangepaste spelmodusoptie nadat het Hellboy-evenement van twee weken ten einde is.

Meer epische Hellboy-toevoegingen

  • Een Hellboy-themakaart, Apocalyps
  • Dagelijkse inlogbonus van 250 goud
  • Two-week Hellboy UI Takeover
  • Hellboy-avatar beschikbaar voor 60 Mammoet-munten
  • Hellboy “Beast of Apocalypse” podium beschikbaar voor 240 Mammoth-munten