Brawlhalla – Street Fighter Part II Epic Crossover Event

Brawlhalla – Street Fighter Part II Epic Crossover Event

Ubisoft en Capcom kondigen een nieuwe ronde van hun Brawlhalla-samenwerking aan, gebrandmerkt als het Street Fighter Part II Epic Crossover Event, evenals een nieuwe ronde van hun Brawlhalla-relatie .

video
play-rounded-fill

Later deze maand zal Brawlhalla nog vijf Street Fighter-personages bevatten. Fans kunnen ook uitkijken naar een nieuw Street Brawl-level gebaseerd op “Bustling Side Street” uit Street Fighter V.

Street Fighter Part II Episch crossover-evenement

Dhalsim, Sakura, Ken, M. Bison en Luke voegen zich bij de reeds beschikbare Ryu, Chun-Li en Akuma in het Epic Crossover-evenement Street Fighter Part II voor Brawlhalla. In de 2D-vechtomgeving is er ook een speloptie waarin spelers in Street Fighter-stijl kunnen strijden met gezondheidsbalken om te zien wie als eerste valt.

video
play-rounded-fill

De nieuwe personages zijn als volgt:

  • Dhalsim – Epische Rayman Crossover – Dhalsim is een zelfgedisciplineerde maar strenge krijger die zijn lichaam kan strekken en vuur kan oproepen voor snelle aanvallen. Hij is misschien een pacifist, maar hij is bereid om te strijden als dat nodig is.
  • Sakura – Lin Fei’s epische crossover – Sakura is een geduldige en gedisciplineerde krijger, en veel vechters geloven dat ze het vermogen heeft om net zo krachtig te zijn als de uitdagers die voor haar kwamen.
  • Ken – Epische Petra Crossover – Kens ambitie, net als die van zijn concurrent en beste vriend Ryu, is om zijn macht te demonstreren tegen een groot aantal vechters. Ken is misschien onverwacht en grof, maar hij heeft een puur hart.
  • M. Bison – Epic Thor Crossover – M. Bison is een tiran die op zoek is naar wereldwijde dominantie, en hij is bereid om iedereen of alles wat op zijn pad staat te doden.
  • Luke – Epische crossover voor Cross – Luke was gemotiveerd om in het leger te gaan toen zijn vader stierf terwijl hij hielp bij de evacuatie van mensen. Nadat hij gediend had, vervolgde hij zijn eigen weg en deed hij mee aan competitieve gevechten om het op te nemen tegen taaie tegenstanders over de hele wereld.

Brawlhalla is nu beschikbaar op Nintendo Switch via de eShop.

Ad