Brawlhalla – Summerslam WWE Superstars Crossover

Brawlhalla – Summerslam WWE Superstars Crossover

Ubisoft heeft een nieuw crossover-evenement voor Brawlhalla aangekondigd, dit keer met worstelende supersterren uit de WWE.

video

Net als de Adventure Time crossover-personages die vóór hen kwamen, zijn deze vier WWE-supersterren beschikbaar voor elk 300 Mammoth Coins. Het evenement bevat ook een nieuwe spelmodus genaamd Brawldown, met meer elementen voor worstelthema’s zoals een ring- en touwfysica.

Ubisoft heeft aangekondigd dat WWE Superstars Dwayne “The Rock” Johnson, John Cena, Raw Women’s Champion Becky Lynch en Xavier Woods zich bij Epic Crossovers voegen aan Brawlhalla in een speciaal in-game thema met SummerSlam. De volgende WWE Superstar Epic Crossovers zullen beschikbaar zijn voor 300 Mammoetmunten elk:

Over de Summerslam Crossover

Dwayne ‘The Rock’ Johnson is een epische crossover voor Sentinel – Signature-aanvallen omvatten een vlammende stier, lava en magma-rotsen.

John Cena is een Epic Crossover voor Hattori – Signature-aanvallen gebruiken de ringtouwen, mist en cameraflitsen.

Becky Lynch is een Epic Crossover voor Gnash – Signature-aanvallen omvatten een gigantische groene vuist en een tafel om haar tegenstanders te laten vliegen.

Xavier Woods is een Epic Crossover voor Bodvar – Signature-aanvallen zijn zijn tag-teampartners, Kofi Kingston en Big E van The New Day.

De nieuwe gratis spelmodus die morgen ook beschikbaar is, Brawldown, bevat een ring, breekbare tafels en leuke touwfysica. WWE Superstar Epic Crossovers zullen nog steeds beschikbaar zijn voor aankoop nadat het SummerSlam in-game evenement is afgelopen.

Over Brawlhalla

Brawlhalla is ontwikkeld door Blue Mammoth en is een episch, gratis te spelen platformvechtspel dat spelers in de hallen van Valhalla laat vechten voor glorie. Door te kiezen uit meer dan 40 unieke personages, kunnen spelers in single-player en co-op modes springen, evenals online en lokale competities.

Met meer dan 25 miljoen spelers is Brawlhalla beschikbaar op pc, het PlayStation®4 computer-entertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten, waaronder Xbox One X en het Nintendo Switch ™ -systeem.

Ga voor meer informatie over Brawlhalla naar: http://www.brawlhalla.com 

Ga voor het laatste nieuws over Brawlhalla en alle spellen van Ubisoft naar Ubisoft Nieuws: https://news.ubisoft.com/