Brawlhalla: Teenage Mutant Ninja Turtles Crossover beschikbaar

Brawlhalla: Teenage Mutant Ninja Turtles Crossover beschikbaar

Tijdens de Ubisoft Forward E3 2021-presentatie werd een nieuwe trailer voor de Teenage Mutant Ninja Turtles-crossover voor Brawlhalla getoond!

Cowabunga! Raphael, Michelangelo, Leonardo en Donatello banen zich als ninja’s een weg naar Brawlhalla! Spring erin en bekijk dit epische crossover-evenement nu!

video
play-rounded-fill

Teenage Mutant Ninja Turtles

Op 16 juni start met de komst van de Heroes in a Half-Shell een in-game evenement met een nieuwe spelmodus genaamd Crew Battles, een nieuwe K.O. Effect met Shredder en de Foot Clan, en nieuwe Signature-aanvallen van de Turtles met optredens van Master Splinter en Casey Jones.

Er komt ook nieuwe kaartkunst met de radicale groene riolen van Teenage Mutant Ninja Turtles met Free-For-All en 1v1-versies beschikbaar. Daarnaast zijn er vier nieuwe, volledig buisvormige avatars met het Foot Clan-symbool, Krang, de Technodrome en een geanimeerde avatar met alle Turtles-gezichten beschikbaar. Alle items kunnen nog steeds worden gekocht en gespeeld nadat het evenement is afgelopen. De spelmodus en kaart zijn ook nog steeds speelbaar nadat het evenement is afgelopen, zodat je wanneer je maar wilt een serieuze granaat kunt schoppen.