Brawlhalla X Street Fighter Crossover

Brawlhalla X Street Fighter Crossover

Ubisoft lanceerde een nieuwe crossover voor zijn gratis te spelen platformvechter Brawlhalla. Deze keer zullen Ryu, Chun-Li en Akuma van Capcom’s Street Fighter beschikbaar zijn als Epic Crossover-skins.

Het voegt ook een nieuwe modus toe op basis van Street Fighter, een nieuwe fase en meer.

video

Brawlhalla X Street Fighter

Hun komst orkaan luidt een in-game evenement in met een nieuwe spelmodus genaamd Street Brawl; spelers zullen vechten in Street Fighter-stijl met gezondheidsbalken om te laten zien wie als eerste zal vallen in de 2D-vechteromgeving. Plus een nieuwe K.O. Effect met de iconische, op Street Fighter geïnspireerde K.O. tekst zal beschikbaar zijn samen met een nieuw Podium en Satsui no Hado Emote, zodat spelers die perfecte afwerking kunnen claimen.

Er is ook een nieuwe 1v1-kaart op basis van Suzaku Castle toegevoegd, evenals vier nieuwe avatars met Zangief, het Shadaloo-symbool, een Hadoken en een geanimeerde avatar die een kwartcirkel naar voren stoot.

Koester de glorie en aanbidding van deze Street Fighter Crossovers:

  • Ryu – Epische crossover voor Petra – Ryu probeert altijd de volgende sterkste tegenstander te vinden om zichzelf te verbeteren. Veel van zijn iconische technieken zijn overgebracht naar Brawlhalla, zoals de Tatsumaki Senpukyaku, Shoryuken en Hadoken.
  • Chun-Li – Epische crossover voor Wu Shang – De sterkste vrouw ter wereld zal haar tegenstanders zeker het een en ander leren over hoe ze een trap moeten nemen. Ze brengt haar eigen technieken in Brawlhalla, zoals de Spinning Bird Kick en Kikosho.
  • Akuma – Epische crossover voor Val – Gefocust op het verslaan van de goden, staat de Master of the Fist klaar om ze echt aan stukken te laten trillen. Hij zal de ultieme kracht bereiken met onder meer zijn Tatsumaki Zankukyaku- en Zanku Hadoken-technieken.
Ad