Brawlout patch geupload

Brawlout patch geupload

Brawlout-fans krijgen een nieuwe patch op de Nintendo Switch, die de algehele gameplay-ervaring verbetert.

De patch is gericht op het verbeteren van matchmaking, as well as enorme prestatie-optimalisaties, met niet name gericht op ‘frame-drops’.

De patch zou de komende dagen beschikbaar moeten worden op de Nintendo-servers

Brawlout Nieuwe Features

Brawlout TV
Bekijk live en recente wedstrijden van spelers wereldwijd!
Bekijk je eigen online wedstrijdgeschiedenis en bekijk herhalingen van je vorige online gevechten.

Slimmere AI
AI-tegenstanders kunnen nu DI (Directional Influence) gebruiken, zowel om te ontsnappen aan combo’s als om de impact van anderszins dodelijke slagen te temperen. In het algemeen zouden ze een beetje moeilijker te combo en KO moeten zijn.

In de oefenmodus kunnen spelers nu de trainingspop instellen op DI in een specifieke of willekeurige richting, DI om combinaties te verlaten of op DI om te overleven.

Nieuwe prestaties
Tal van nieuwe prestaties, die spelers extra beloningen geven om het proces van het verwerven van pinata’s te versnellen.

Mastery Skins
We hebben twee speciale cosmetica toegevoegd voor elk personage dat wordt ontgrendeld wanneer spelers Mastery Levels 10 en 15 met hen bereiken.

Exclusieve versnellingsitems met karakter
Er zijn speciale cosmetica toegevoegd die kunnen worden verkregen door codes in te wisselen die zijn uitgegeven tijdens speciale evenementen.

Nieuwe Taunt Emotes!
Speciale dank aan Hellphy en Nova voor het leveren van enkele van de eerste community-gecreëerde emotes!

Check hier de opmerkingen over de volledige patch; http://www.brawlout.com/brawlout-nintendo-switch-patch-notes-1-1-0/  inclusief fixes en character balancing.

Heb je Brawlout al een keer geprobeerd?