Breakers Collection – Launch trailer

Breakers Collection – Launch trailer

Hoewel er nog wat werk aan de winkel is voordat Breakers Collection klaar is voor zijn debuut, is er al een launch-trailer voor de game beschikbaar. QUByte Interactive toont een collectie die, naast de originele titels, nieuw gemaakt materiaal bevat.

video
play-rounded-fill

Over Breakers Collection

Breakers Collection bevat beide originele games, Breakers en Breakers Revenge, naast gloednieuwe content voor de cultklassieker onder fans van vechtspellen. Breakers werd oorspronkelijk uitgebracht in 1996 voor de Neogeo en Arcades, en Breakers Revenge werd uitgebracht in 1998. Breakers Revenge voegde extra speelbare personages toe, verbeterde de balans van het spel en voegde nieuwe gameplay-elementen toe. Breakers Collection bevat beide spellen.

De actievechtvideogame Breakers Collection heeft een rooster gevuld met een groot aantal speelbare personages, van wie er tien zijn opgenomen in Breakers Revenge. Deze personages zijn allemaal bekend bij de Breakers-fans over de hele wereld.

De speciale bewegingen zijn eveneens vergelijkbaar met die in andere vechtspellen uit dezelfde periode, ondanks het feit dat de tactieken voor sprinten en achteruitstappen van personage tot personage verschillen.

De gebruiker krijgt de mogelijkheid om de originele Versus-modus lokaal of met internetlobby’s, Arcade-modus, klassementsgevechten met Rollback Netcode (GGPO), Team Battle, Art Gallery, Training-modus en meer te spelen wanneer ze deze collectie kopen .

Op 12 januari 2023 is Breakers Collection verkrijgbaar voor Nintendo Switch via de eShop.

Ad