Breakout: Recharged komt uit in Februari

Breakout: Recharged komt uit in Februari

Breakout: Recharged heeft een definitieve releasedatum, volgens uitgever Atari en makers Adamvision Studios en SneakyBox Studios. Officieel is onthuld dat de game op 10 februari 2022 op Switch wordt uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Breakout: Recharged

Breakout: Recharged is een nieuwe versie van een populair arcadespel. De steenbrekende game is geüpgraded met nieuwe graphics, verbeterde besturing en muziek van Megan McDuffee. Railkanonnen, doelzoekende raketten en explosieven behoren tot de beschikbare power-ups, naast de standaard multi-ball.

Breakout: Recharged verandert permanent je perceptie van wat een game zou moeten zijn om stenen te breken. De onbeperkte arcade-modus van het spel en de 50 moeilijkheidsgraden zullen je vaardigheden tot het uiterste testen. Maar maak je geen zorgen, want een Recharged-game zou niet compleet zijn zonder game-veranderende power-ups. Railkanonnen, doelzoekende raketten en explosieven zullen naar verwachting allemaal worden gebruikt naast de gebruikelijke multi-ball. Om bovenaan de wereldwijde ranglijsten te staan, heb je alle tools in je arsenaal nodig, evenals haarscherpe reflexen.

Functies

  • Klassieke Breakout-gameplay is geüpgraded met verbeterde controle en huidige grafische verfraaiingen.
  • Schiet op unieke stenen om power-ups te krijgen die peddels transformeren, zoals een railkanon, exploderende ballen en raketwerpers.
  • Uitdaging: neem deel aan een reeks van 50 uitdagingen die zelfs de meest ervaren gamers op de proef zullen stellen.
  • Concurreren: gebruik arcade- en individuele uitdagingsmodi om de wereldwijde klassementen te beklimmen.
  • Bring a Friend: speel in elke modus lokale coöp met een vriend – het is leuker om samen stenen te verbrijzelen!
  • Get in the Mood: rock uit naar de originele partituur van Megan McDuffee.

In de Nintendo Switch eShop kost Breakout: Recharged $ 9,99.