Bridge Constructor Portal beschikbaar

Bridge Constructor Portal beschikbaar

Headup Games hebben aangekondigd dat de Nintendo Switch-versie van Bridge Constructor Portal nu beschikbaar is in de eShop. Als je een Xbox One bezit, ontvangen kopers van de nieuwe game ook de klassieke Bridge Constructor-game in de komende twee weken.

Meer details Bridge Constructor Portal

Betreed het Aperture Science Enrichment Center en ervaar Bridge Constructor Portal, de unieke samenvoeging van de klassieke Portal™- en Bridge Constructor™-games.

Als nieuwe medewerker in het Aperture Science-testlab is het jouw taak om bruggen, opritten, glijbanen en andere constructies te bouwen in 60 testkamers en de Bendies in hun voertuigen veilig over de finishlijn te gidsen.

Maak gebruik van de vele Portal-gadgets, zoals portalen, voortstuwingsgel, afweergel, betrouwbare stuiterplaten, kubussen en meer om de schildwachttorens, zuurbassins en laserbarrières te omzeilen, schakelpuzzels op te lossen en de testkamers ongedeerd te doorlopen.

Laat Ellen McLain, de originele stem van GLaDOS, je door de uitleg leiden en leer alle tips en trucs die een echte medewerker van Aperture Science moet kennen.

De brug is een leugen!

Videos – Bridge Constructor Portal

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Kenmerken

  • Het samenvoegen van twee werelden: de eerste Bridge Constructor ™ met een officiële Portal ™ -licentie
  • Creëer complexe constructies in de Aperture Science-labs
  • Laat GLaDOS je begeleiden door lastige natuurkundige avonturen
  • Gebruik portals, aerial faith-platen, voortstuwingsgel, afstotingsgel en nog veel meer om de gecompliceerde taken onder de knie te krijgen
  • Ontwijk gevaren zoals schildwachttorens, emancipatieroosters, laservelden en zuren
Ad