Bright Memory: Infinite Gold Edition – 26 minutes aan gameplay

Bright Memory: Infinite Gold Edition – 26 minutes aan gameplay

Bright Memory: Infinite Gold Edition kwam uit voor Nintendo Switch, en mensen die een voorproefje willen krijgen, kunnen nieuwe gameplay bekijken. 26 minuten aan beeldmateriaal is geleverd door Super Nintendad van de first-person action shooter.

Bright Memory: Infinite is een geweldige mix van FPS en actiegames gemaakt door een onafhankelijke studio genaamd FYQD-Studio.

video
play-rounded-fill

Over Bright Memory: Infinite Gold Edition

Als je verschillende vaardigheden en vaardigheden samen gebruikt, kun je geweldige dingen doen met je vijanden.

In het jaar 2036 gebeuren er over de hele wereld vreemde dingen in de lucht, en wetenschappers weten niet waarom. De Supernatural Science Research Organization (SRO) heeft mensen naar verschillende plekken gestuurd om dit te onderzoeken. Al snel ontdekken ze dat deze vreemde dingen verband houden met een oud mysterie: een geschiedenis van twee werelden die nog nooit eerder is verteld, maar op het punt staat te worden…

Bright Memory: Infinite’s gameplay is een mix van first-person shooter (FPS) en actiegames met een hoog octaangehalte. Mix en match de vaardigheden en capaciteiten die je bij de hand hebt om krachtige combo’s op je vijanden los te laten. Je kunt door een menigte vijanden heen snijden en zelfs hun geweervuur ​​stoppen met je vertrouwde zwaard. Je kunt verschillende soorten munitie toevoegen aan de wapens die je in het spel vindt. Afhankelijk van wat je nodig hebt, kun je kiezen uit bommen die dingen in brand steken, kleverige granaten, doelzoekende raketten en meer.

Bright Memory: Infinite Gold Edition kwam digitaal uit voor Nintendo Switch. Het werkt met Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Koreaans, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Spaans en Traditioneel Chinees.

Ad