BROK the InvestiGator – Komt deze winter

BROK the InvestiGator – Komt deze winter

Na te zijn aangekondigd aan het begin van 2021, is BROK the InvestiGator bijna klaar en heeft een datum voor de eerste release. Cowcat zegt dat de “punch and click”-game op 26 augustus 2022 voor het eerst op pc wordt uitgebracht. Deze winter zullen versies voor alle consoles, inclusief de Nintendo Switch, uitkomen.

video
play-rounded-fill

Over BROK the InvestiGator

“Brok” is een verhaalgestuurde game die actie, puzzels en detectivewerk combineert op een manier die nog nooit eerder is vertoond. Gebruik je je hoofd… of je spieren?

In een ‘lichte cyberpunk’-wereld van de toekomst waar mensen zijn vervangen door dieren, leven sommige mensen onder een koepel om hen te beschermen tegen de luchtvervuiling, terwijl anderen worstelen om buiten hun brood te verdienen.

Brok woont samen met Graff, de zoon van zijn overleden vrouw. Brok is privédetective en was vroeger bokser. Hoewel hij nooit kon verklaren wat de oorzaak van haar ongeluk was, kunnen recente gebeurtenissen enig licht werpen op een veel slechtere uitkomst die er iets mee te maken kan hebben.

Zullen ze de gevaren van deze gebroken wereld aankunnen en hun eigen lot bepalen?

Een diep en emotioneel verhaal met personages die je doen denken aan oude tekenfilms uit de jaren 80 en 90. De eerste game die elementen van ‘Classic Adventure’, ‘Beat ’em up’ en RPG combineert!

Kenmerken

  • Gebruik je hersenen… of je spieren om puzzels op te lossen.
  • Je kunt keuzes maken die van invloed zijn op het spel en/of het verhaal. Er is een “eenvoudige” modus voor puur “aanwijzen-en-klikken” spelen (gevechten kunnen worden overgeslagen)
  • Verhoog je niveau om vijanden en bazen te verslaan
  • Stel de aanwijzingen samen om de waarheid te vinden!
  • Er zijn hints in het spel, je kunt als twee verschillende karakters spelen en je kunt er op elk moment tussen wisselen, de eerste playthrough duurt 15 tot 20 uur, er zijn verschillende eindes die je kunt ontgrendelen en het hele spel is stemacteurs (23.000 regels)

Op Nintendo Switch kun je BROK the InvestiGator downloaden uit de eShop.