Broken Age is uit

Broken Age is uit

Double Fine heeft Broken Age uitgebracht voor de Nintendo Switch. De game van de makers van Grim Fandango Remastered kwam een paar weken geleden uit (wat we helaas gemist hadden).

video
play-rounded-fill

Over Broken Age

Oorspronkelijk uitgebracht in 2014 na een recordbrekende crowdfundingcampagne, is Broken Age een familie-vriendelijk, hand-geanimeerd puzzelavontuur met veel puzzels, gevolgd door Vella Tartine en Shay Volta – twee tieners in vreemd vergelijkbare situaties, maar radicaal verschillende werelden.

video
play-rounded-fill

Spelers kunnen vrij schakelen tussen de personages en hun individuele verhalen, zodat ze de controle over hun eigen leven kunnen nemen en kunnen omgaan met de onverwachte avonturen die volgen. De game beschikt ook over een originele orkestrale soundtrack plus een all-star vocale cast, waaronder Elijah Wood, Jennifer Hale en Jack Black.

De vocale cast heeft op zijn minst onze interesse gepiekt, maar we denken dat dit een van die games is die je moet spelen voordat je weet of je er plezier aan zult beleven. Heeft iemand wat ervaringen die ze graag zouden willen delen?

Ad