Broken Universe: Tower Defense komt dit jaar

Broken Universe: Tower Defense komt dit jaar

Broken Universe: Tower Defense zal dit jaar beschikbaar zijn op de Nintendo Switch via de eShop, volgens de aankondiging van ontwikkelaars Jinthree Studio en uitgever RedDeerGames.

video
play-rounded-fill

Over Broken Universe: Tower Defense

Je doorkruist de kosmos als een wasbeer die zijn geliefde probeert te redden terwijl je tegenstanders afweert door constructies en barricades te bouwen om hun pad te blokkeren.

Roco is maar een typische wasbeer. Onlangs gaf hij zijn geliefde een prachtig sieraad, dat de HELE kosmos opfleurde. Hij is de enige die haar kan helpen, aangezien ze nergens te vinden is.

KABOOM!

Het hele universum is vernietigd door de explosie. Je zou zelfs kunnen zeggen dat het… kapot is. Roco moet zijn ruimtevaartuig verdedigen tegen naderende bedreigingen met de hulp van een bonte verzameling wetenschappers.

STRATEGIEREN

Help Roco in dit originele torenverdedigingsspel bij het bereiken van zijn doel en het uitschakelen van de aanvallende golven. Je meest krachtige gereedschap is je intellect. Kies je landingsplaats en een strategie om te ontsnappen aan de greep van de vijand.

ZO VEEL GOEDEREN

Een grote vuurlinie moet worden gebruikt om wezens te sturen of alle paden te blokkeren. Ontdek welke torens en obstakels het beste bij jouw speelstijl passen.

Belangrijkste kenmerken

  • Een selectie van tientallen torens en obstakels Leuk uiterlijk – Boeiende verhaalmodus
  • Onderscheidende moeilijkheden en kaarten
  • Reusachtige, dynamische wezens

Dit jaar wordt Broken Universe: Tower Defense uitgebracht in de Nintendo Switch eShop.