Bug Fables: The Everlasting Sapling – Eerste 20 minuten

Bug Fables: The Everlasting Sapling – Eerste 20 minuten

Vraagt ​​u zich af of Bug Fables: The Everlasting Sapling zoiets zal zijn als Paper Mario? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 20 minuten bekijken.

In Bug Fables: The Everlasting Sapling begin je aan een magische reis met Vi, Kabbu en Leif – op zoek naar de ultieme schat: onsterfelijkheid!

video

Over Bug Fables: The Everlasting Sapling

Bug Fables is een avontuurlijke RPG die drie helden volgt, Vi, Kabbu en Leif, terwijl ze een epische zoektocht beginnen in Bugaria op zoek naar schatten en onsterfelijkheid! De game combineert kleurrijke platforming met de unieke vaardigheden van de helden terwijl ze een grote verscheidenheid aan gebieden in het koninkrijk verkennen. Gevechten zijn om beurten en maken gebruik van actieopdrachten die aanvallen kunnen versterken.

Verhaal

Verborgen in het groen van de natuur ligt een klein maar welvarend continent – Bugaria. Insecten van over de hele wereld reizen ernaartoe op zoek naar de schat die erover is verspreid.

De meest gewilde relikwieën zijn The Everlasting Sapling! Slechts één van de bladeren eten kan zelfs onsterfelijkheid schenken! Op zoek naar dit oude artefact reist een dapper team van ontdekkingsreizigers – Vi, Kabbu en Leif – door veel verschillende omgevingen. Om dit te doen, moeten ze samenwerken om puzzels op te lossen, sterke vijanden te verslaan en de algemene insectenbevolking te helpen!

Kenmerken:

  • Zeven weelderige hoofdstukken over de helden in Bugaria!
  • Doorkruis uitgestrekte wereldgebieden die overgaan in turn-based gevechten! Gebruik actieopdrachten met Vi’s Beemerang, Leif’s Ice Magic of Kabbu’s Horn om aanvallen effectiever te maken of vijandelijke aanvallen te blokkeren! Keer het tij van de strijd met de functie Turn Relay om zwakke punten van de vijand te exploiteren met de kracht van teamwork!
  • Verken unieke gebieden, waaronder: The Ant Kingdom, het verraderlijke Snakemouth Den, de pittoreske Golden Hills, The Lost Sands en Vi’s huis, het Bee Kingdom!
  • Gebruik een kooksysteem om ingrediënten om te zetten in items die je kunnen helpen in de strijd!
  • Doe mee aan een Tattle-systeem waarmee je je feest met elkaar kunt horen terwijl ze alle geheimen ontdekken die Bugaria in petto heeft!
  • Meer dan 30 sidequests en 15 optionele bazen!

Bugfables: The Everlasting Sapling is nu verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop, voor $ 24,99 USD.