Bugsnax plus Isle Of Bigsnax update komt op 28 April

Bugsnax plus Isle Of Bigsnax update komt op 28 April

Bugsnax komt later deze maand naar de Nintendo Switch, volgens Young Horses.

Op 28 april 2022 wordt deze maffe avonturengame met bugs die zijn ontstaan ​​uit munchies in de hoofdrol uitgebracht op Switch, Xbox en pc. De eerder aangekondigde “Isle Of Bigsnax”-upgrade, die extra Bugsnax, verhaalinhoud en andere functies zal introduceren, wordt naast de nieuwe poorten gelanceerd.

video

Isle Of Bigsnax

De primaire campagne van The Isle of Bigsnax biedt drie tot vier uur extra plotinhoud, evenals nieuwe interessante Bugsnax en geheimen om te ontdekken, waarbij Yuri Lowenthal, Casey Mongillo, Debra Wilson en Haviland Stillwell terugkeren om hun verschillende grumpussen. Met extra postmissies van de grumpuses om te voltooien, hoofddeksels om te kopen voor je favoriete snax en je eigen hut om te versieren en naar huis te bellen, zullen spelers nog meer te doen hebben op het hoofdeiland van het originele spel.

Over Bugsnax

Bugsnax neemt je mee naar Snaktooth Island, de thuisbasis van Bugsnax, het mythische half-bug, half-snack-beest. Je arriveert, uitgenodigd door de onverschrokken ontdekkingsreiziger Elizabert Megafig, om je gastheer te vinden, haar tent in puin, en haar volgelingen verspreid over het eiland alleen… en hongerig!

Het is aan jou om de mysteries van Snaktooth Island te ontrafelen: Lizbert, wat is er met hem gebeurd? Wat zijn Bugsnax precies en waar zijn ze ontstaan? Maar vooral, waarom smaken ze zo lekker?

Pak je rugzak op! Gebruik een verscheidenheid aan constructies en aas om alle 100 verschillende soorten Bugsnax te vinden, te jagen en te vangen.

Begeef je op een verrukkelijk avontuur! Verken de gevarieerde biomen van Snaktooth Island op zoek naar de inwoners van Snaxburg en breng ze weer bij elkaar.

Voed iemand te eten en je zult zien dat we zijn wat we eten! Vul je nieuwe vrienden met Bugsnax om ze een verscheidenheid aan nieuwe verschijningen te geven.

Verken de diepten op zoek naar de waarheid! Volg alle aanwijzingen om meer te weten te komen over Lizberts vrolijke bende buitenbeentjes en de mysteries van Snaktooth Island.

Terug in een paar minuten! Zoek neventaken en ga van het gebruikelijke pad af om je talenten op de proef te stellen tegen de angstaanjagende supergrote Bugsnax!

Zet jezelf op je gemak! Vul je inbox met uitdagingen, koop versieringen om je hut te personaliseren en vooral, zet hoeden op je favoriete Snax!

Ad