Bullet Soul en Bullet Soul: Infinite Burst enigszins vertraagd

Bullet Soul en Bullet Soul: Infinite Burst enigszins vertraagd

Bullet Soul en Bullet Soul: Infinite Burst voor Nintendo Switch zijn helaas uitgesteld, zei Mages. Beide zullen nu overal op 29 september uitkomen. Bullet Soul en Bullet Soul: Infinite Burst zouden op 9 september in het westen uitkomen. De releasedatum in Japan was vastgesteld op 29 september.

Nieuwe trailers

Mages deelde ook een paar trailers voor Bullet Soul en Bullet Soul: Infinite Burst samen met het nieuws over de vertraging. Het fysieke dubbele pakket zal in Japan worden verkocht. Het bevat beide titels, een speciale doos met een illustratie van Akio Watanabe, een soundtrack-cd en een boekje met interviews.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Bullet Soul en Bullet Soul: Infinite Burst

De twee “Bullet Soul”-games, die snelle spervuurschieters zijn, zijn nu beschikbaar als digitale downloads.

Gebruik 4 verschillende personages, elk met hun eigen vliegtuig, en vecht een zware strijd om de vrede in de melkweg te bewaren.

De systemen van de game zijn goed uitgebalanceerd, dus zowel nieuwe als ervaren spelers zullen ervan genieten.

Akio Watanabe is verantwoordelijk voor het ontwerpen van personages. Enkele van zijn werken zijn Bakemonogatari, L no Kisetsu, Missing Blue en When They Cry Go.

Ito Kenji is verantwoordelijk voor de achtergrondmuziek. Zijn werk “Romancing Saga” is een goed voorbeeld van zijn werk.

Een geweldige groep makers, zoals Kouta Takahashi (wiens “Ridge Racer”-serie een goed voorbeeld is), zal er zijn.

Nieuwe muziek speciaal gemaakt voor de Switch! De “Ver 2022 Arrangement” van RESONATOR en Noriyuki Kamikura zal bijvoorbeeld worden ingesteld op de Nintendo Switch-versie van Muramasa-The Demon Blade, Under the Knife 2.

Een gloednieuwe manier om een ​​schietspel te spelen dat agressief spel beloont en je helpt in leven te blijven.

Dit soulfood-gerecht heeft het allemaal, met een mix van ouderwets schietspelontwerp en moderne ‘bullet hell’. Dood vijanden van dichtbij om je vermenigvuldiger te vergroten, en hun kogels zullen je niet langer pijn doen.

Kijk rond in de stadia voor verborgen bonussen die je score nog meer zullen verhogen.

Resonator, de naam van klanktovenaars Kenji “Itoken” Ito en Kohta Takahashi, brengt nog meer warmte. Hun muziek zal je speakers in vuur en vlam zetten.

Last but not least brengt Akio Watanabe met zijn vaardigheden een aantal nieuwe personageontwerpen naar de scène.

Mecha-warl is een kwaadaardig rijk dat zijn militaire macht wil gebruiken om de ruimte zelf over te nemen.

Dit is het verhaal van de weinige dappere mensen die zich tegen hen hebben verzet.

De eerste was een eenzame ruimtepiraat wiens ouders werden vermoord door Mecha-warl, waardoor hij zwoer wraak te nemen. Zijn naam was Fugu Taiten Zenichi.

De tweede was een patrouille-officier van de melkwegstelsels die werd verteld dat hij Mecha-warl moest doden. Haar naam was Tenba Koukuu Yun.

De derde was een dappere koning die dwaas ten strijde trok met de Mecha-oorlog om zijn eigen territorium uit te breiden. Zijn naam was Oudou Rakudo Sadahl.

Ook al verloor de aarde, het laatste lid, een enkele androïde gemaakt om tegen Mecha-Warl te vechten, blijft vechten. Yuou Maishin Loop was de naam.

En zo begint de strijd die het lot van de ruimte zelf zal bepalen…

Ad