Bulletstorm: Duke Of Switch Edition – Nu beschikbaar

Bulletstorm: Duke Of Switch Edition – Nu beschikbaar

Heb je honger geleden om meer te weten te komen over Bulletstorm: Duke Of Switch Edition? Nou, je hoeft niet eens te wachten op verdere nieuwsupdates – omdat de game officieel beschikbaar is!

Gearbox Publishing heeft dit spel onlangs in de schaduw laten vallen in de Switch eShop, en fans kunnen het nu kopen voor £ 24,99 / $ 29,99! Zoals we eerder hebben gemeld, bevat deze release van de bombastische first-person shooter het basisspel met alle eerdere add-oninhoud – inclusief de geweldige Duke Nukem DLC!

Benieuwd hoe goed het draait?

video

Video credits; Direct-Feed Games

Over Bulletstorm: Duke Of Switch Edition

Stap in de laarzen van Grayson Hunt, een verbannen lid van de elite moordenaarsgroep Dead Echo, na een gevecht met zijn voormalige generaal stuurt ze beiden een noodlanding op de verlaten resortplaneet van Stygia.

Grayson moet de woestenij trotseren op weg naar de confrontatie met de man die hem eens het ondenkbare opdroeg. Zal hij zijn team levend redden? Of zal hij eindelijk zijn dorst naar wraak lessen?

Vecht je een weg door menigten van de minder-dan-gastvrije hosts van Stygia, waarbij je meesterlijke moorden uitvoert tijdens de single-player campagne met behulp van Bulletstorm: Duke of Switch Edition’s unieke Skillshot-systeem dat je beloont voor het uitvoeren van de meest creatieve en dodelijk denkbare soorten die je maar kunt bedenken.

Bulletstorm: Duke of Switch Edition bevat ook de Bulletstorm Tour van Duke Nukem. Speel de hele Bulletstorm-campagne als Duke Nukem, de originele FPS-actieheld, met gloednieuwe lijnen uit de originele stem van Duke!

Ad