BurgerTime Party! – Gratis Demo op eShop

BurgerTime Party! – Gratis Demo op eShop

XSEED Games heeft een gratis demo uitgebracht voor BurgerTime Party! op de Noord-Amerikaanse Switch eShop. Om de release van de gratis demo te vieren, BurgerTime Party! is nu USD 13,99,

30% korting op de oorspronkelijke prijs van USD 19,99. De verkoop eindigt op 16 januari 2020.

video

XSEED over BurgerTime Party!

Na de zinderende lancering voor BurgerTime Party! op het Nintendo Switch ™ -systeem in oktober presenteert XSEED Games, het onafhankelijke publicatiemerk van Marvelous USA, Inc. een nieuwe demo voor de titel in de Nintendo eShop voor Nintendo Switch.

Beschikbaar voor gratis download, spelers kunnen proeven van 4 verschillende gameplay-stijlen die worden aangeboden in deze frisse draai aan de arcade-klassieker: single-player “Solo Burger” -modus, “Main Burger” -modus met enorme niveaus voor 1-4 spelers, de PVP “Battle Burger” -modus en de arcade-stijl “Challenge Burger” -modus. Om diegenen die honger hebben naar de volledige maaltijd te bevredigen, is het spel te koop met waardemenu-prijzen voor $ 13,99, 30% korting op de standaardprijs van $ 19,99, vandaag tot en met 16 januari.

Over BurgerTime Party!

Chef-kok Peter Pepper en de Food Foes keren terug om een ​​frisse look en tonnen nieuwe gameplay te serveren in deze smakelijke nieuwe voorstelling van de arcade-klassieker van DATA EAST uit 1982! Na het aanzetten van de grill voor wat actie, zullen nieuwe modes en items moderne chefs hebben die buiten het broodje denken om hapklare puzzels op te lossen zoals afbrokkelende vloeren, olievlekken en ijskoude ladders, terwijl ze tegelijkertijd eetbare vijanden ontwijken, zowel oude als nieuwe.

Met de lokale multiplayer kunnen 2-4 vrienden samenwerken als koks of concurreren als keuken in meer dan 100 fasen die ervoor zorgen dat het plezier niet lang na de vervaldatum van Mr. Hot Dog oud wordt. Laten we nu gaan koken!

Ontwikkeld door G-MODE en gepubliceerd in Noord-Amerika door XSEED Games, in Europa door Marvelous Europe en in Japan door G-MODE, BurgerTime Party! exclusief gelanceerd op de Nintendo Switch op 8 oktober 2019.

De game is digitaal te koop in de Nintendo eShop voor $ 19,99, en met een fysieke release beschikbaar via de XSEED Games online winkel en geselecteerde retailers voor een adviesprijs van $ 29,99. De titel is door het ESRB beoordeeld als ‘E voor iedereen’.

Ad