Burnout Paradise Remastered – 8 high-octane waarheden trailer

Burnout Paradise Remastered  – 8 high-octane waarheden trailer

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer geüpload voor de komende Burnout Paradise Remastered, die naar verwachting op 19 juni naar de Nintendo Switch zal komen.

De korte maar pittige trailer laat ons ‘8 hoge octaanwaarheden’ zien over de hogesnelheidsracer, variërend van het feit dat hij wordt geleverd met een hoop DLC, hij rijdt met 60 fps en er zijn meer dan 150 auto’s te verzamelen.

video
play-rounded-fill

Burnout Para … wacht

Hoewel de komst van Burnout Paradise Remastered voor veel mensen die op zoek zijn naar een scherpe racer een positieve zaak zal zijn, is de release van de game onder de loep genomen op sociale media vanwege het hoge prijskaartje (het staat vermeld als £ 44,99 op zowel Amazon als de officiële website van Nintendo).

Over Burnout Paradise Remastered

De miljoenen verkochte Burnout ™ -franchise racet voor het eerst op de Nintendo Switch.

Maak van actie je tweede naam terwijl je heerst over de open straten van Paradise City, in Burnout ™ Paradise Remastered. Test de grenzen van vaardigheid en uithoudingsvermogen terwijl je de grenzen van snelheid zelf verlegt. Raas door hectische lanen in het centrum naar wilde bergwegen. Breek door het verkeer, vernietig je tegenstanders en gebruik de open stad om snelkoppelingen te vinden. Laat je vrienden in het stof en bepaal je route naar de overwinning – of crash met een spectaculair en verwoestend effect.

Boordevol 8 extra content, met meer dan 130 voertuigen, nieuwe gebieden om te verkennen zoals Big Surf Island en honderden online uitdagingen, omarm stunts met een hoog octaangehalte en moedwillige vernietiging in een van de grootste arcade-racers. Volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch in 60 FPS, inclusief pinch-and-pull-kaartbediening voor gemakkelijke navigatie. Burnout Paradise Remastered is de ultieme rij-speeltuin om met vrienden of onderweg te spelen.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

DE ULTIEME RIJSPEELTUIN

Gooi dat bestuurdershandboek weg en baan je eigen weg naar de overwinning, waarbij je een spoor van snelheid en vernietiging achterlaat op straat. Stuur uw auto door het verkeer, laat hem draaien en verplettert. Laat een zeer duur spoor van wrakstukken achter in je achterzicht. Race hard en crash harder, vernietig je vrienden online of bundel je krachten in honderden online uitdagingen

DE DEFINITIEVE BURNOUT PARADISE-ERVARING

Burnout Paradise Remastered levert de complete originele game en 8 hoofd-DLC-pakketten, waaronder Big Surf Island, Burnout Bikes en het Cops and Robbers-pakket. Met nieuwe locaties, uitdagingen en meer dan 130 voertuigen om te verkennen, van hot rods tot vintage klassiekers – klaar om te racen en klaar om te slopen!

VOLLE GRAFIEK GRAPHICS

Ervaar races met een hoog octaangehalte en filmische crashes in glorieuze 60 FPS. Burnout Paradise Remastered is volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch en levert texturen met een hoge resolutie en een reeks technische verbeteringen voor een grotere visuele getrouwheid en meer gebruiksgemak, inclusief pinch-and-pull-kaartbediening