Burnout Paradise Remastered grafische vergelijking

Burnout Paradise Remastered grafische vergelijking

Burnout Paradise Remastered is te koop voor Nintendo Switch en aangezien iedereen druk bezig is met racen met een hoog octaangehalte, produceerde Tilmen een video met de grafische vergelijkingen tussen de Nintendo Switch- en PS3-versies van het spel.

video

Over Burnout Paradise Remastered

De game zag er in 2008 geweldig uit (en speelde) toen hij oorspronkelijk op de console van Sony werd gelanceerd, maar als je wilt zien hoe hij zich verhoudt tot de nieuwste versie op Switch, ga dan hier naar de video. Persoonlijk vind ik dat het er geweldig uitziet.

De Switch-versie mist mogelijk bewegingsonscherpte en ziet er wat minder zacht uit aan de randen, maar het volledige spel in de palm van je handen met alle DLC inbegrepen maakt de technische tekortkomingen meer dan goed.

De miljoenen verkochte Burnout ™ -franchise racet voor het eerst op de Nintendo Switch ™.

Maak van actie je tweede naam terwijl je heerst over de open straten van Paradise City, in Burnout ™ Paradise Remastered. Test de grenzen van vaardigheid en uithoudingsvermogen terwijl je de grenzen van snelheid zelf verlegt. Raas door hectische lanen in het centrum naar wilde bergwegen. Breek door het verkeer, vernietig je tegenstanders en gebruik de open stad om snelkoppelingen te vinden. Laat je vrienden in het stof en bepaal je route naar de overwinning – of crash met een spectaculair en verwoestend effect.

Boordevol 8 extra content, met meer dan 130 voertuigen, nieuwe gebieden om te verkennen, zoals Big Surf Island en honderden online uitdagingen, omarm stunts met een hoog octaangehalte en moedwillige vernietiging in een van de grootste arcade-racers. Volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch ™ met 60 FPS, inclusief pinch-and-pull-kaartbediening voor gemakkelijke navigatie. Burnout Paradise Remastered is de ultieme rij-speeltuin om met vrienden of onderweg te spelen.

BELANGRIJKSTE FUNCTIES

– DE ULTIEME RIJSPEELTUIN

Gooi dat bestuurdershandboek weg en baan je eigen weg naar de overwinning, waarbij je een spoor van snelheid en vernietiging achterlaat op straat. Stuur uw auto door het verkeer, start en draait en verplettert het. Laat een heel duur wrak achter in je achteruitkijkspiegel. Race hard en crash harder, vernietig je vrienden online of bundel je krachten in honderden online uitdagingen

– DE DEFINITIEVE BURNOUT PARADISE-ERVARING

Burnout Paradise Remastered levert de volledige originele game en 8 DLC-hoofdpakketten, waaronder Big Surf Island, Burnout Bikes en het Cops and Robbers-pakket. Met nieuwe locaties, uitdagingen en meer dan 130 voertuigen om te verkennen, van hot rods tot vintage klassiekers – klaar om te racen en klaar om te slopen!

– VOLLE GRAFIEK GRAFIEK

Ervaar races met een hoog octaangehalte en filmische crashes in de glorieuze 60 FPS. Burnout Paradise Remastered is volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch ™ en biedt texturen met een hoge resolutie en een reeks technische verbeteringen voor een grotere visuele getrouwheid en meer gebruiksgemak, inclusief pinch-and-pull-kaartbediening