Burnout Paradise Remastered – Launch Trailer

Burnout Paradise Remastered – Launch Trailer

Burnout Paradise Remastered uitgebracht op Nintendo Switch, Nintendo heeft een launch-trailer uitgebracht om de release van de game te vieren.

video
play-rounded-fill

Over Burnout Paradise Remastered

Burnout ™ Paradise Remastered racet op 19 juni naar de Nintendo Switch, boordevol adrenaline gevoede content! Ontvang vanaf het begin acht DLC-pakketten, verzamel meer dan 150 voertuigen, geniet van 120 unieke evenementen en deel het definitieve Burnout Paradise Geremasterde ervaring met vrienden in multiplayer met een hoog octaangehalte.

Race door het centrum en knal door het verkeer, duw het tot het uiterste over wilde bergwegen en voel de zeebries terwijl je de belachelijk grote sprongen op Big Surf Island maakt.

Welkom terug in Paradise City!

De miljoenen verkochte Burnout ™ -franchise racet voor het eerst op de Nintendo Switch.

Maak van actie je tweede naam terwijl je heerst over de open straten van Paradise City, in Burnout ™ Paradise Remastered. Test de grenzen van vaardigheid en uithoudingsvermogen terwijl je de grenzen van snelheid zelf verlegt. Raas door hectische lanen in het centrum naar wilde bergwegen. Breek door het verkeer, vernietig je tegenstanders en gebruik de open stad om snelkoppelingen te vinden. Laat je vrienden in het stof en bepaal je route naar de overwinning – of crash met een spectaculair en verwoestend effect.

Boordevol 8 extra content, met meer dan 130 voertuigen, nieuwe gebieden om te verkennen zoals Big Surf Island en honderden online uitdagingen, omarm stunts met een hoog octaangehalte en moedwillige vernietiging in een van de grootste arcade-racers. Volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch met 60 FPS, inclusief pinch-and-pull-kaartbediening voor gemakkelijke navigatie. Burnout Paradise Remastered is de ultieme racespeeltuin om met vrienden of onderweg te spelen.

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

DE ULTIEME RIJSPEELTUIN

Gooi dat bestuurdershandboek weg en baan je eigen weg naar de overwinning, waarbij je een spoor van snelheid en vernietiging achterlaat op straat. Stuur uw auto door het verkeer, start en draait en verplettert het. Laat een heel duur wrak achter in je achteruitkijkspiegel. Race hard en crash harder, vernietig je vrienden online of bundel je krachten in honderden online uitdagingen

DE DEFINITIEVE BURNOUT PARADISE-ERVARING

Burnout Paradise Remastered levert de complete originele game en 8 DLC-hoofdpakketten, waaronder Big Surf Island, Burnout Bikes en het Cops and Robbers-pakket. Met nieuwe locaties, uitdagingen en meer dan 130 voertuigen om te verkennen, van hot rods tot vintage klassiekers – klaar om te racen en klaar om te slopen!

VOLLE GAS GRAPHICS

Ervaar races met een hoog octaangehalte en filmische crashes in de glorieuze 60 FPS. Volledig geoptimaliseerd voor de Nintendo Switch, Burnout Paradise Remastered levert texturen met een hoge resolutie en een reeks technische verbeteringen voor een grotere visuele getrouwheid en meer gebruiksgemak, inclusief pinch-and-pull kaartbediening

Ad