Burrow of the Fallen Bear, komt spoedig uit

Burrow of the Fallen Bear, komt spoedig uit

Burrow of the Fallen Bear zal zeer binnenkort beschikbaar zijn als onderdeel van het uitgebreide releaseplan van Eastasiasoft voor de Nintendo Switch. Deze specifieke creatie is in het begin gemaakt door Male Doll.

video
play-rounded-fill

Over Burrow of the Fallen Bear

Een “visuele roman met een pluizig thema en verschillende romantische mogelijkheden geplaatst in een intrigerend middeleeuws avontuur” is hoe de game officieel wordt gedefinieerd.

Terwijl het zegel van de gevallen beer zijn effectiviteit verliest, begeven onverschrokken ontdekkingsreizigers uit het koninkrijk Furland zich naar het hol van een van de meest angstaanjagende en meedogenloze vijanden in het hele land om het te onderzoeken. Als een schurkachtige kat genaamd Krile, is het aan jou om hem te helpen bij zijn zoektocht om zijn waarde te tonen en het recht te verdienen om de Furry Heroes te redden.

Visuele roman met een op furry gebaseerde verhaallijn en verschillende romantische subplots in een interessante middeleeuwse setting. Burrow of the Fallen Bear wordt verteld vanuit het standpunt van een beer. Je komt drie mogelijke reispartners tegen, die elk hun eigen geschiedenis en redenen hebben om daar te zijn. Geanimeerde sprites geven elk figuur een gevoel van beweging en vitaliteit.

Kenmerken

  • Geniet van een magische reis vol vage wezens in een rijk dat doet denken aan de middeleeuwen!
  • Je leert drie toekomstige liefdespartners kennen, die allemaal op hun eigen unieke manier bijdragen aan het verhaal.
  • Terwijl je het spel speelt en Krile helpt zijn avontuurlijke vaardigheden te ontwikkelen, verdien je badges die je prestaties in het spel vertegenwoordigen.
  • Je keuzes hebben effect op het plot, dat vier verschillende mogelijke koersen en 18 verschillende uitkomsten heeft.
  • Geniet van geanimeerde HD-sprites en unieke muziek die je onderdompelt in de actie!

Op 12 januari 2023 maakt Burrow of the Fallen Bear zijn debuut op het Nintendo Switch-platform. In de Nintendo Switch eShop is de prijs 19,99 euro / Amerikaanse dollar.