Bustafellows komt deze zomer uit in het westen, Collector’s Edition onthuld

Bustafellows komt deze zomer uit in het westen, Collector’s Edition onthuld

Uitgever PQube en ontwikkelaar Extend hebben onthuld dat de game Bustafellows in de zomer van 2021 naar de Nintendo Switch komt.

Fans hebben ook de mogelijkheid om de titel fysiek te kopen als een standaard exemplaar of Collector’s Edition-bundel (zie hierboven). De Collector’s Edition-bundel is nu beschikbaar voor pre-order bij FunStock (wordt wereldwijd verzonden) voor £ 54,99 GBP – en bevat een standaardkopie van het spel (ESRB of PEGI) samen met de volgende extra’s.

Bustafellows Collector’s Edition

Nieuw Sieg People Magazine

Een verkorte versie van het tijdschrift ‘New Sieg People Weekly’, zoals opgenomen in de originele Japanse Deluxe-editie. Met originele schetsen, unieke kunst en personageprofielen, is het tijdschrift gelokaliseerd in het Engels en biedt het een intiem kijkje achter de schermen in de ontwikkeling van BUSTAFELLOWS en zijn boeiende cast van personages.

Vogelverschrikker-mixtape

Scarecrow’s Mixtape-cd bevat 27 nummers van de Bustafellows-soundtrack. Opgenomen in de geheime studio van Scarecrow, bevat de mix ‘Novalis’, ‘Come and Get Me’ en nog veel meer. Het hoofdthema “Novalis” wordt vertolkt door Kaito Ishikawa die Adam Krylov vertolkt.

Zes kunstkaarten

Met verbluffende karakter- en omgevingskunst van de beroemde kunstenaar Sumeragi Kohaku, bevat de Bustafellows Collectors Edition zes unieke en dynamische kunstkaarten met de hele cast. Deze exclusieve kunstkaarten maakten geen deel uit van de Japanse Deluxe-editie.

video
play-rounded-fill

Over Bustafellows

Romantiek mengen met moorden en gevaarlijke ikemen,

BUSTAFELLOWS is een stomend noir-mysterie dat je doet huiveren en om meer vraagt!

Een eersteklas Otome Visual Novel-game met een gezond misdaadverhaal … eindelijk naar het Westen gebracht!

Aankomst in New Sieg, een prachtige fictieve stad. Stap in de schoenen van Teuta – een sterke, slimme en begaafde journalist, in dit romantische avontuur dat zich afspeelt in Amerika. Na getuige te zijn geweest van de moord op de misdadige advocaat Limbo, is Teuta voorbestemd om hem te redden. Met het vermogen om voor een heel kort moment in het verleden te springen en het lichaam van een ander aan te nemen, moet je aanwijzingen vinden, naar gegevens zoeken en degenen om je heen helpen. Zo begint onze reis. Reis naar het verleden om Limbo te waarschuwen voor zijn lot en erachter te komen hoe je hem kunt redden!

Ad