Button City – Eerste 25 minuten

Button City – Eerste 25 minuten

Is de low-poly, knuffelige wereld van Button City op Nintendo Switch iets waar je in moet duiken? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 25 minuten bekijken.

Button City ziet spelers een schattige vos en zijn dierenvrienden volgen in een zoektocht om hun lokale speelhal te redden van een hebzuchtige dikke kat!

video
play-rounded-fill

Over Button City

Venkel is een verlegen vosje dat net naar de stad is verhuisd. Nadat hij de plaatselijke speelhal heeft ontdekt, maakt hij nieuwe vrienden en wordt hij meegesleurd in een wervelend avontuur om te voorkomen dat hij wordt afgesloten door de klauwen van de hebzuchtige dikke kat Peppermint Pepperbottom!

Button City is een kleurrijk low-poly verhalend avonturenspel over vriendschap en gemeenschap. Betreed een pastelkleurige dioramawereld die is geïnspireerd op de nostalgie uit de jaren 90 en gevuld met schattige personages om vriendschap mee te sluiten. Voltooi eigenzinnige missies door de stad, speel arcade-spellen, verzamel leuke kostuums, los puzzels op en meer terwijl je een verhaal volgt over opgroeien en het redden van de dingen die belangrijk voor je zijn.

Functies

  • Ontdek een prachtige en liefdevol vervaardigde wereld in een low poly-kunststijl.
  • Bevriend met een cast van charmante dierenfiguren.
  • Voltooi leuke en gekke nevenmissies in je eigen tempo.
  • Beheers arcade-spellen om nieuwe spelmodi en prijsitems te ontgrendelen!
  • Verkleed je in leuke kostuums en versier je kamer.

Button City komt op 10 augustus 2021 naar de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99.

Ad