Byleth komt naar Super Smash Bros Ultimate op 28 Januari

Byleth komt naar Super Smash Bros Ultimate op 28 Januari

De videopresentatie van de Super Smash Bros Ultimate DLC-vechter onthulde dat Byleth van Fire Emblem: Three Houses lid wordt van Super Smash Bros Ultimate.

Nou laten we mijn mening geven; Hebben we niet genoeg Fire Emblem-personages in Smash ?? Dat gezegd hebbende; laten we erin duiken;

video

Byleth is nog niet helemaal klaar om deel te nemen aan het gevecht, dus we zullen nog wat langer moeten wachten om het personage in handen te krijgen, want Byleth zal beschikbaar zijn op 28 januari.

Welkom Byleth

De gevechtsles is in sessie! Byleth, de bekende huurling en professor uit de Fire Emblem-serie, is klaar om Super Smash Bros. Ultimate-spelers een les in de strijd te leren.

In een vrijgegeven video onthulde Masahiro Sakurai, de directeur van Super Smash Bros. Ultimate, voor het eerst het door strijd geharde Fire Emblem-personage in actie, dat op 28 januari de arena betreedt als de nieuwste vechter van de game. Sakurai demonstreerde de unieke speelstijl van Byleth en onthulde het Garreg Mach Monastery-podium en 11 nieuwe muziektracks uit de Fire Emblem-serie, allemaal deze maand naar de Super Smash Bros. Ultimategame voor de Nintendo Switch-systeemlat.

Al deze nieuwe inhoud is beschikbaar voor spelers die de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass bezitten of Challenger Pack 5 afzonderlijk kopen. * Naast de onthulling van Byleth werden nieuwe details aangekondigd over de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2, waaronder nog zes vechters die momenteel worden ontwikkeld.

Door de aankoop van Fighters Pass Vol. 2 voor een adviesprijs van $ 29,99 krijgen spelers toegang tot nog zes nog aan te kondigen Challenger Packs zodra ze uitkomen. Elk pakket bevat een nieuwe vechter, een podium en meerdere muzieknummers. Degenen die Fighters Pass Vol kopen. 2 ontvangt ook een exclusief kostuum voor Mii Swordfighter, de Ancient Soldier Gear van de Legend of Zelda: Breath of the Wildgame, beschikbaar in het spel vanaf 28 januari.

Terwijl Super Smash Bros. Ultimate vriendschappelijke competitie en verhitte wedstrijden op Nintendo Switch blijft inspireren, vertegenwoordigt de toevoeging van Byleth uit de geliefde Fire Emblem-serie, samen met de aankondiging van nog zes vechters, onze toewijding om de game te ondersteunen met nieuwe inhoud verrijkt de algehele ervaring verder, “zei Nick Chavez, Senior Vice President Sales en Marketing van Nintendo of America. “Super Smash Bros. Ultimate zal zowel nieuwkomers als ervaren spelers blijven verwelkomen om te genieten van de spanning van de strijd terwijl ze de ongeëvenaarde reeks gaming-iconen verkent.

Nummer 80

Byleth komt in de rangorde als het 80ste legendarische videogamekarakter dat als een speelbare vechter in Super Smash Bros. Ultimate is opgenomen, met de grootste crossover van videogamekarakters in de geschiedenis. Voortbordurend op de ridderlijke exploits van Byleth, zal hun opname in het raster het tij veranderen van elke strijd waarin ze verschijnen, met slimme strategische keuzes die elke defensieve houding en offensieve aanval motiveren in hun zet.

Met een zwaard, bijl, lans en boog in de hand, komt het in de strijd vaak neer op het selecteren van de juiste momenten om de grond vast te houden of vooruit te gaan.

Het bijbehorende podium van Byleth, het Garreg Mach-klooster, bevat ook een verscheidenheid aan cameeën van populaire personages in de Fire Emblem-serie, waaronder Edelgard van de Black Eagles, Claude van de Golden Deer en Dimitri van de Blue Lions.

Meer voor Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate ontvangt ook een nieuw Spirit Board, met enkele van de andere populaire personages uit de Fire Emblem-serie, samen met een nieuwe klassieke modusroute, “A Heroic Legacy”, die klassieke Fire Emblem-fasen in de serie benadrukt legendarische geschiedenis.

Bovendien zijn nieuwe Mii Fighter-kostuums geïnspireerd op Cuphead, Rabbids, Altair en verschillende Mega Man-spellen verkrijgbaar op 28 januari. Spelers die het Cuphead Mii Fighter-kostuum kopen, ontvangen ook een nieuw muzieknummer, Floral Fury, dat oorspronkelijk was te zien in de klassieke Cagney Carnation-eindbaasstrijd.

Eindelijk zullen twee vechter van Super Smash Bros. Ultimate amiibo-figuren beschikbaar hebben voor aanschaf bij geselecteerde retailers vanaf 17 januari: Samus’s mysterieuze dubbelganger, Dark Samus, en Simon Belmont’s vechter met zweepslagen, Richter.

Extra nieuwe vechters, podia en muziek zullen ook naar Super Smash Bros. Ultimate komen via de Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass Vol. 2. Spelers kunnen ook de huidige Fighters Pass blijven kopen voor een adviesprijs van $ 24,99 om toegang te krijgen tot de eerste vijf Challenger Packs.

Speelbare vechters Joker, Hero, Banjo & Kazooie en Terry Bogard zijn nu allemaal beschikbaar, met Byleth op 28 januari. Voor slechts $ 5,99 kunnen spelers de pakketten ook afzonderlijk kopen.