Byleth’s aankondiging – meer hoop voor een Xenoblade Chronicles vechter

Byleth’s aankondiging – meer hoop voor een Xenoblade Chronicles vechter

Het debuut van Fire Emblem: Three Houses-hoofdrolspeler Byleth in Super Smash Bros. Ultimate was controversieel, maar een ander soort discussie ontstaat in Japan.

Toen het Rex Mii-kostuum werd onthuld voor Super Smash Bros. Ultimate, merkte Masahiro Sakurai op dat ze vanwege de ontwikkelingstijd van Xenoblade Chronicles 2 niet in staat waren Rex in een vechter voor Super Smash Bros. Ultimate te veranderen.

Dus als een vorm van ‘troostprijs’ creëerden ze in plaats daarvan een Mii-kostuum.

Xenoblade vechter onderdeel van Fighter Pass 2?

De opmerking die hij maakte over Rex is nu weer opgedoken, waarbij veel Japanse fans zich afvragen of Fire Emblem: Three Houses 6 maanden voor Byleth’s debuut in Super Smash Bros. Ultimate is uitgebracht, er is absoluut geen reden voor personage (s) uit Xenoblade Chronicles 2 , een spel uitgebracht in december 2017, dat in de toekomst als vechter (s) wordt toegevoegd.

Sommige Xenoblade Chronicles 2-fans hopen nu dat iemand uit de game, zoals Rex, Pyra of Mythra, zal debuteren in de tweede Fighter Pass.

Enkele fans wezen er ook op dat het debuut van Byleth in tegenspraak is met wat Sakurai zei over de ontwikkelingstijd die de vrijlating van potentiële nieuwe vechters in Smash beïnvloedde.

Wat denk je dat we een Xenoblade-representatie in Super Smash Bros. Ultimate zien gebeuren?

Ad