Cadence Of Hyrule Fysieke Editie op Amazon Frankrijk

Cadence Of Hyrule Fysieke Editie op Amazon Frankrijk

Amazon Frankrijk heeft een pre-ordervermelding geplaatst voor een fysieke editie van Cadence of Hyrule.

Cadence of Hyrule, een mashup van The Legend of Zelda en Crypt of the Necrodancer, is kort geleden digitaal uitgebracht via de Nintendo eShop en nog geen fysieke release aangekondigd.

Amazon vermeld

De Amazon Frankrijk-vermelding heeft een placeholder op 31 december 2020 en een prijskaartje van EUR 69,99. Interessant is dat het product wordt vervuld door Amazon.

video
play-rounded-fill

Over Cadence of Hyrule

Daar zit muziek in!

In Cadence of Hyrule krijg je, net als je vijanden, met elke beat de kans om je te verplaatsen, aan te vallen, te verdedigen en spreuken te gebruiken. Met de juiste timing kun je Octoroks, Lizalfos en zelfs Lynels verslaan in ritmische gevechten.

Betreed een van de kerkers en ontdek een schat aan voorwerpen en de meest uiteenlopende uitdagingen. Aan het einde van elke kerker moet je het opnemen tegen een sterke eindbaas.

Items in overvloed!

Duik in het avontuur en rust jezelf uit met iconische wapens, spreuken en andere spullen uit The Legend of Zelda. Gebruik een fakkel om wat licht in de duistere kerkers te brengen, bestook vijanden van afstand met je boog, breng Bombchus tot ontploffing op de maat van de muziek en zorg op elk terrein voor het juiste schoeisel.

Sommige voorwerpen kun je slechts één keer gebruiken of raak je kwijt als je door je vijanden gevloerd wordt, maar er zijn ook voorwerpen die je behoudt als je een gevecht verliest. 

Ad