Cadence of Hyrule met in de hoofdrol Link en Zelda

Cadence of Hyrule met in de hoofdrol Link en Zelda

Velen van jullie speelden graag The Crypt of the Necrodancer en de vervolgtitel van de ontwikkelaars is aangekondigd voor de Nintendo Switch.

Cadence of Hyrule

Het heet Cadence of Hyrule en in de hoofdrol vind je zowel Link als Princess Zelda. De game zal dit voorjaar op het platform verschijnen. Terwijl officieel de volledige naam is; Cadence of Hyrule – Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda maar dat is een hele mondvol.

Over Cadence of Hyrule

In het nieuwste ritmische actie-avontuur van Brace Yourself Games kun je genieten van de gameplay van Crypt of the NecroDancer in de setting van The Legend of Zelda-series. Als Link – of zelfs als Princess Zelda – verken je de willekeurig gegenereerde overworld en kerkers tijdens een zoektocht om Hyrule te redden.

Elke beat van elk geremixt The Legend of Zelda-nummer is een kans om te bewegen, aan te vallen, te verdedigen en nog veel meer, dus houd elke vijand en baas één stap voor of geconfronteerd met de muziek.

Van modern ogende Lynels tot de Hyrulean Soldiers van weleer, je moet de instinctieve bewegingen van elke pixel-art vijand onder de knie hebben en ze strategisch oversturen in ritmische gevechten. Voorzie jezelf van een arsenaal aan iconische The Legend of Zelda-items, evenals de spreuken en wapens van Crypt of the NecroDancer.

Je moet voorbereid zijn om Hyrule’s meest slechte bazen onder ogen te zien, die door magie zijn getransformeerd en machtige nieuwe vormen hebben gegeven.

  • Een ritmisch actie-avonturenspel in de wereld van The Legend of Zelda-series
  • Verken de willekeurig gegenereerde overworld en kerkers om Hyrule te redden als Link of Princess Zelda
  • Gebruik items uit de The Legend of Zelda-serie, plus spreuken en wapens van Crypt of the NecroDancer
  • Verras legendarische vijanden en bazen in ritmische gevechten
  • Behoud de beat met 25 geremixte klassieker The Legend of Zelda deuntjes