Cake Invaders komt deze maand uit

Cake Invaders komt deze maand uit

Cake Invaders, een spel dat schiet- en torenverdedigingselementen combineert, is onthuld voor de Nintendo Switch. De releasedatum van de game is vastgesteld op 26 januari door uitgever Eastasiasoft en ontwikkelaar ZOO Corporation.

video
play-rounded-fill

Over Cake Invaders

De Japanners zijn dol op hun beroemde Duits geïnspireerde Baumkuchen-gebakjes, en hongerige indringers uit de hele melkweg hebben ze ook gevonden! Ben je klaar voor de taak om de gekoesterde lekkernijen te verdedigen tegen buitenaardse aanvalsgolven? De vraatzuchtige indringers komen één voor één en eisen elk een stuk van de vitale Baumkuchen-cake die door je ruimtevaartuig wordt gedragen.

Bescherm de Baumkuchen door de aanvallers te verdedigen en neer te schieten met je minigun! Er zal een rare Baumkuchen opstaan, glinsterend in regenboogtinten, als je de indringers blijft vernietigen met je minigun! Je zult barstende kogels ontvangen, je bemanning laten groeien en meer als je schiet en het vernietigt. De indringers zullen talrijker en sterker worden naarmate je verder komt, en er zullen uiteindelijk meer Baumkuchen worden verslonden. Lukt het jou om je team naar een heerlijke overwinning te leiden?

Belangrijkste kenmerken

  • Versla met je minigun zwermen hongerige aliens!
  • Er wacht je een mix van tower defense en arcade shoot’em up-actie.
  • Om samen te schieten, moet je meerdere personages tegelijk besturen.
  • Upgrade je wapens en voeg ze toe aan je team!
  • Beklim online klassementen om op te scheppen over je prestaties!
  • Geniet van deze heldere en charmante pixelkunstpresentatie.

Cake Invaders zal later deze maand beschikbaar zijn in de Nintendo Switch eShop.