Caladrius Blaze komt misschien – Taiwanese beoordeling

Caladrius Blaze komt misschien – Taiwanese beoordeling

Het lijkt erop dat Moss ‘bullet-hell-shooter Caladrius Blaze in de toekomst op Nintendo Switch zou neerstorten.

video
play-rounded-fill

Beoordeeld in Taiwan

Het Digital Game Rating Committee van Taiwan heeft onlangs een nieuwe lijst geplaatst voor een schijnbare Switch-poort van het spel. Voorlopig verwijst de lijst niet naar veel meer – behalve dat het geschikt is voor spelers van 15 jaar en ouder.

Leeftijd gepast

Dat “15 en ouder” rating is absoluut apt, gezien de inhoud van het spel. Caladrius Blaze biedt tenslotte het door fanservice aangestuurde ‘Shame Break’-systeem – waarbij schadelijke bazen ertoe leiden dat hun vrouwelijke piloten steeds meer kleding verliezen.

Over Caladrius Blaze

Met fantastische kunst en tussenfilmpjes om de adrenaline-inducerende gameplay te begeleiden, ontvangt deze veelgeprezen shooter een update en scheurt deze naar de lijst met must-have voor elke bezitter met een voorliefde voor helschutters!

Met veel van de wapenstijlen die je gewend bent van Shoot ‘Em Ups, behoudt Caladrius Blaze de gameplay van de originele houdmechanismen zoals het’ Element Shoot System ‘- een speciale aanval die elk personage uniek maakt – intact. ‘Elemental Shots’, die zowel defensief als offensief kunnen zijn, blijven ook behouden samen met het resourcebeheersysteem ‘Element Gauge’.

Ad